טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
גובהי 180, גילי 45 ומשקלי כיום 90 ק"ג. אני בתהליך דיאטה מזה 3 חודשים (כ-1500 קק"ל, תפריט אותו הרכבתי בעצמי, 6 ארוחות בריאות, דגנים מלאים, כ-55% פחמימות, 25% שומן, רובו בריא ו-20% חלבון, 10 כוסות מים ותה ירוק לאחר הארוחה פעמיים ביום, כמות כולסטרול יומית מומלצת, סיבים תזונתיים, וכו') בו הורדתי 18 ק"ג.
מתכננן להגיע למשקל בין 80-85 ואז להעלות את עצימות האימונים, לשנות את התפריט ליתרון קלורי בהתאם לנתוני, להגדיל את כמות החלבון ולחזור ל-90 ק"ג אך שההעלאה תהיה ממסת שריר. (יש לציין שכל ידיעותיי בתחום הם מהאינטרנט).
כיום, מתאמן 6 ימים בשבוע בבית מול קלטת כ-50 דקות כל יום, יום אירובי, יום אנאירובי וחוזר חלילה. האימון מתחיל דרך קבע ב 9 וחצי בלילה. מאוד מרוצה מהשינוי.
רציתי רק לשאול לגבי התזונה לפני ואחרי האימון.
מעבר לארוחות במהלך היום, ב-8 בערב(כשעה וחצי לפני האימון אני אוכל יוגורט פירות 0% שומן+כף קוואקר+בננה.
כ-20 דקות לפני האימון אני שותה כוס קפה שחור עם כפית סוכר אחת(זה הסוכר היחיד בתפריט שלי).
בגמר האימון לאחר המקלחת אני אוכל (פחית טונה במים או גביע קוט'ג 1% או ביצה קשה) + פרוסה וחצי מדגן מלא מרוחות בטחינה + מלפפון ועגבניה.
1) האם התזונה לפני ואחרי האימון מספיקים? 2) האם כוס הקפה+כפית סוכר נכונים כ-20 דקות לפני האימון?(כתחליף לבננה\חטיף בריאות\2 תמרים וכו')
תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1.מאחר שהאימון שלך הוא 50 דקות בעצימות לא גבוהה במיוחד (בד"כ אימון לפי קלטת בהעדר אביזרים שבחדרי כושר אינו בעצימות גבוהה), והיות שאתה לא בשלב הגדלת מסת שריר, לתזונה לפניו ואחריו יש חשיבות משנית, אך אין גם לזלזל בה. בהתחשב בתפריט הדל יחסית לנתונים ולפעילות שלך, מה שאתה אוכל מתאים פחות או יותר למסגרת. 2.קפה אינו אוכל, וגם סוכר לא מומלץ לפני, בזמן ואחרי הפעילות. בניגוד לדעה הרווחת, הקפאין אינו נותן אנרגיה, אלא מתיש את הגוף. אני גם נגד חטיפים למיניהם. בננה ותמרים זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד