הרזייה,העלאת HDL,ניקוי קרישי דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזייה,העלאת HDL,ניקוי קרישי דם
    גיא
    08/05/2013

אני עושה פעילות גופנית בבית ע"י ריקוד לצלילי מוזיקה שאני אוהב-האם זה עוזר למטרות הנ"ל (הרשומות בכותרת)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרזייה,העלאת HDL,ניקוי קרישי דם - תגובה

אהרון רזון
    09/05/2013

לשתי המטרות הראשונות אמור לעזור בהתאם לנפח ועצימות, ובהנחה שגם התזונה מתאימה.
    לגבי השלישית, אינני יודע במפורש, אך יש להניח שכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שהיתרון בריקוד הוא:

גיא
    09/05/2013

שבהרבה מקרים יש מצב שהאנשים מתעצלים לעשות פעילות גופנית-אבל בפעילות הריקוד יש גם הנאה מהפעילות הנ"ל-ולכן יש יותר סיכוי שהאדם יתמיד בפעילות הזאת.
    אני מציע לכולם לנסות את זה-אפילו אם בהתחלה זה לא יהנה אותם במיוחד,אבל אני מניח שבהמשך זה יקבל תאוצה של הנאה (בהנחה שהאדם אוהב לשמוע מוסיקה-ואני מניח שרוב האנשים אוהבים מוסיקה).
    אבל יחד עם הפעילות [ואולי לפני זה] צריך לשנות את התזונה בכיוון הרזיה מינימלית-כי שמנים מתקשים לרקוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו