טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 51 גובה 169 משקל 64.5 ילדתי את בני בגיל 47 ומשקלי לפני ההריון היה 60 אני מתעמלת כמעט כל יום ומאד מקפידה על תזונה נכונה אפילו בלויווי דיאטנית (נוצר מעין גלגל סביב הבטן והמתן שמאד מפריע לי ומתסכל אותי ) אך אינני מצליחה בשום אופן לרדת אפילו לא בגרמים פשוט תקוע (אפילו הדיאטנית מאד התפלאה) אשמח לאיזה עצה אני מרגישה שהגוף זקוק לאיזה שוק קטן כדי להתחיל לרדת אך אינני יועת מה לעשות אודה מאד לעזרה דחופה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תופעת ה"גלגל" ועליה במשקל ללא שינוי אורח החיים, נפוצה בסביבות גיל הבלות. את מלווה על ידי דיאטנית, לכן יש להניח שמבחינה תזונתית התנחלותך נכונה. אינני מכיר את סוג, נפח ועצימות הפעילות הגופנית שלך, אבל אולי יש מקום לשינויים שיגרמו לשוק הקטן המצופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בו השומן מצטבר בבטן ומסרב לרדת! לצערי אני הייתי במצבך עד לפני כמה חודשים, מבחינת ה"צמיג". בכלל אני יכולה להגיד לך שמעולם לא עשיתי דיאטות ופתאום בגיל 50 מצאתי את עצמי נאבקת בכמה קילוגרמים עודפים שמסרבים לרדת. התחלתי פעילות גופנית (הליכות), שתייה מרובה של מים, שיניתי את התזונה שלי לחלוטין (לא רק בגלל המשקל - גם כדי להרגיש יותר טוב ועירנית) בעזרת נטורופתית. מאז שהתחלתי לשנות את אורח החיים שלי, אני מרגישה טוב יותר, הקילוגרמים העודפים מתחילים לרדת ואני בהחלט רואה שיפור וירידה של הבטן. ייתכן ואת צריכה לשנות מזון מסוים, אינני יודעת כי אני לא דיאטנית אבל ממליצה לך בחום על יעוץ עם נטורופתית. בהצלחה!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים