עזרה בבקשההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשההה
    רות
    26/05/2013

שלום רב
    שמי רות אני בת 32 1.60 שוקלת 63 אחרי ירידה של 9 קילו בארבעה וחצי חודשים .
    בשלושה חודשים הראשונים ירדתי קצת יותר בחודש האחרון ירדתי אולי רק 0.5-1 קילו ובשבועיים האחרונים כלום אני יורדת חצי עולה חצי .
    אני עושה ספורט הליכות משלבת ריצות שיעורי אירובי ועיצוב ובחודש האחרון נרשמתי למכון כושר ואני עושה מכשירים 3 פעמים בשבוע .
    כך שיוצא לי להתאמן בממוצע שעתים ביום .
    אני אוכלת ביום דוגמא:
    בוקר: 2 לחם קל +גבינה עד 5% +מלפפון וגמבה
    בינים :פרי או יוגורט ביו 1.5%
    צהרים :כרוב מאודה או שועית ירוקה קישואים וכו..+חזה עוף או ירך ללא עור או קציצות מהודו טחון +תפא או כוס כוסמת או 4\3 כוס פסטה מלאה
    אחה"צ : פרי
    ערב :סלט חי עם כמה קוביות בולגרית 5% או לבנה +2 ביצים +2 לחם קל
    לילה :אבטיח או מלון בערך 300 גרם (אני ממש ממש אוהבת )

אלו היו הארוחות שלי במשך כל התקופה מדי חודש אני מפנקת את עצמי במסעדה בפאד תאי .
    אני מרגישה ורואה על המשקל שהגוף שלי התרגל למצב והפסיק לרדת
    ואני לא רואה איך אני מוסיפה עוד ספורט או אוכלת פחות (כרגע בין 1200-1400 כולל הירקות )
    מה לעשות ???????? אני כל כך רוצה לרדת עוד כמה קילוגרמים !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשההה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשההה - תגובה

אהרון רזון
    27/05/2013

ראשית כול, קצב הירדה טוב עבור הנתונים שלך. העצירה של השבועיים האחרונים הינו מצב שכיח וזה אומר שאת הגעת או התקרבת למשקל המתאים לגוף שלך. לא כל אחד יכול להיות רזה לפי רצונו וגם לשמור. אם את למודת דיאטות, גם זו יכולה להיות סיבה.
    בנימה יותר אופטימית, אני מעריך שקיים פוטנציאל לירידה נוספת, אבל גם צריך לדאוג לשימור מסת השרירים שבהרזיה תמיד יורדת במידה זו או אחרת. אם התהליך מלווה בפעילות גופנית, כמו אצלך, הירידה (במסת השריר) נבלמת אך לא מתבטלת.
    לאור הנאמר ההרזיה בשלב הזה צריכה להיות בקצב מתון למדי, לא יותר מקילו לחודש, כאשר הדגש צריך להיות על השמירה ומניעת תופעת היו-יו.
    על פניו, התפריט נראה ראוי, אבל לפעמים שינוים בסיגנונו, גם ללא שינוי קלורי משמעותי, מחדש את הירידה. נסי את השינוים הבאים:
    בוקר: סלט גדול ומגוון (ירקות מכל הצבעים) עם גבינה עד 5% (למשל צפתית) + ביצה קשה (מידי פעם).
    ביניים: פרי + יוגורט.
    צהריים: לוותר על המנה הפחמימתית ולהוסיף סלט מגוון כמנה ראשונה. יחד עם הירקות המבושלים את מקבלת מספיק פחמימות למטרה שלך. לפחות 4 פעמים בשבוע, החליפי את העוף בדג טרי (לא מטוגן וללא רוטב כלשהו), אצל הרבה אנשים זה עוזר להרזיה במידה משמעותית.
    ערב: רק ביצה אחת, וזה אם לא אכלת בבוקר.פרוסת לחם (לא קל) מקמח מלא.
    מאחר שאת אוכלת אבטיח\מלון בלילה וותרי על פרי באחת מארוחות הביניים.
    בפינוק החודשי, שימי לב למה וכמה את אוכלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו