דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    מתן
    29/05/2013

שלום. שמי מתן. גבהי הוא 1.90 ושקלתי 126. אני נמצא בדיאטה כחודש. הורדתי בצקים באופן מוחלט. גם סוכרים הורדתי חוץ מפירות שגם אותם אני אוכל בצורה מבוקרת. אני משתדל לא לאכול יותר מ1000 קלוריות ביום. בחודש הזה עשיתי פעילות גופנית רבה. השתדלתי במקום ליסוע ממקום למקום לעשות זאת רגלית ומלבד זאת עשיתי כושר בחדר כושר כ 45 דקות ביום. באמת ראיתי ירידה דרסטית ואני מרגיש שאני בכיוון הנכון.
    הבעיה שלפעמים נורא קשה לי לעשות כושר כי פשוט לא תמיד יש לי זמן. אך אני מרגיש שאם אני יפסיק הירידה במשקל תעצר.
    שאלתי היא: כמה פעמים בשבוע אני באמת צריך לעשות כושר כדי שעוד חצי שנה אהיה במקום אחר לגמרי? האם יש עוד טיפים לירידה רצינית במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

אהרון רזון
    30/05/2013

1000 קק"ל זה מעט מאוד עבור הנתונים והפעילות שלך. חלק גדול ממה שהורדת זה מסת שריר ונוזלים. לא תוכל ולא רצוי להמשיך באותו קצב. בדרך הזאת, גם סיכוי השמירה על המשקל אינו גדול.
    לפני כמעט עשור וחצי גם אני הייתי קרוב למצב ההתחלתי שלך והורדתי 40 ק"ג (שנשמר עד עכשיו), אבל עם תפריט בריא, עשיר ומגוון בלי לספור קלוריות והרבה פעילות גופנית אירובית ואנאירובית. תתחיל לאכול יותר, אבל בריא, ובשום אופן אל תפסיק את הפעילות הגופנית, אלא להיפך, אחרת כל מה שהורדת ותוריד תקבל בחזרה עם אחוז שומן גבוה יותר ומסת שריר מדוללת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

שלי
    02/06/2013

תמשיך בפעילות הגופנית, אבל תבנה לך תפריט מסודר ובריא שתואם לפעילות שאתה עושה, הייתי מציעה אפילו לפנות לתזונאית שתרכיב לך אחד כזה.
    אני גם נמצאת בתהליך הורדה במשקל והתחלתי לקחת סיבי קונג'אק שתורמים לתחושת שובע (יש לי בעיה רצינית גם עם מתוקים) שילוב של כל מה שציינתי כבר הביא לתוצאות אצלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול טבעי להרזייה

אור
    03/06/2013

גם אני סבלתי ממשקל גבוה שנים רבות, עד שראיתי שיש טיפולים טבעיים שיכולים לעזור מאוד להרזייה וגרמו לי להרזות מעל 20 קילו בפחות מחצי שנה .. אתה יכול לנסות כל מני צמחים וקפסולות טבעיות שיורדו את התאבון ויגרמו להורדה במשקל .. אתה יכול למצוא את זה בבית טבע ובריאות שיהיה בהצלחה ! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו