טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 40, כל החיים בדיאטות, לפני כשנתיים שיניתי את הרגלי האכילה וירדתי 11 ק"ג עליהם שמרתי באדיקות. לאחרונה בלי שום שינוי בהרגלים העלתי 3 ק"ג שלא רק מסרבים להפרד ממני אלא כל יום המשקל עולה עוד טיפה. היאוש והתסכול גדולים. התזונה שלי מבוססת על אכילת 2 פרוסות לחם קל עם כף קוטג' וחלמון ביצה קשה בבוקר. בצהרים סלט ענק (סלק חי, קולורבי, מלפפון, עגבניה, צנונית, גמבה, בצל ושמיר/פטרוזליה) עם מנת בשר אחה"צ, אבטיח או מעדן או פרי/ גלידל בערב 2 פרוסות לחם קל עם ירקות גבינה בולגרית, קוטג ואבוקדו. שוחה בין פעם לפעמים בשבוע. מה לעשות כדי לחזור ולרדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם בהעדר נתונים (גובה, משקל, תדירות וסוג הדיאטות), אפשר להסיק שגופך למוד הדיאטות שיכלל את השליטה במשק האנרגיה ונהיה "קמצן", דבר המקשה על הרזייה ואפילו מוביל לאגירת שומן. התפריט שלך מאוזן ובנוי היטב, אם כי הייתי מוותר על מעדן לטובת יוגורט טבעי, ולגלידל. הלחם מומלץ מקמח מלא. לא רצוי להפחית את ערכו הקלורי של התפריט, אך גיוונו עשוי לעזור. אני ממליץ בין היתר להחליף 2-3 פעמים בשבוע ואף יותר את הבשר בדג טרי איכותי. שחיה, זאת פעילות טובה מאוד (אני שוחה הרבה), אבל פעם פעמיים בשבוע אינו מספקי למטרתך. שעת שחיה מאומצת לפחות 5 פעמים בשבוע, אמורה לחדש את הירידה. אם תוסיפי גם ריצה (בהדרגה, אם את לא מאומנת) וגם פעילות בונה שריר, ההצלחה מובטחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד