אותה התזונה במגמת עליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אותה התזונה במגמת עליה
    יושי
    04/07/2013

בת 40, כל החיים בדיאטות, לפני כשנתיים שיניתי את הרגלי האכילה וירדתי 11 ק"ג עליהם שמרתי באדיקות. לאחרונה בלי שום שינוי בהרגלים העלתי 3 ק"ג שלא רק מסרבים להפרד ממני אלא כל יום המשקל עולה עוד טיפה. היאוש והתסכול גדולים.
    התזונה שלי מבוססת על אכילת 2 פרוסות לחם קל עם כף קוטג' וחלמון ביצה קשה בבוקר.
    בצהרים סלט ענק (סלק חי, קולורבי, מלפפון, עגבניה, צנונית, גמבה, בצל ושמיר/פטרוזליה) עם מנת בשר
    אחה"צ, אבטיח או מעדן או פרי/ גלידל
    בערב 2 פרוסות לחם קל עם ירקות גבינה בולגרית, קוטג ואבוקדו.
    שוחה בין פעם לפעמים בשבוע.
    מה לעשות כדי לחזור ולרדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אותה התזונה במגמת עליה

הוספת תגובה

• אותה התזונה במגמת עליה - תגובה

אהרון רזון
    04/07/2013

גם בהעדר נתונים (גובה, משקל, תדירות וסוג הדיאטות), אפשר להסיק שגופך
    למוד הדיאטות שיכלל את השליטה במשק האנרגיה ונהיה "קמצן", דבר המקשה על הרזייה ואפילו מוביל לאגירת שומן. התפריט שלך מאוזן ובנוי היטב, אם כי הייתי מוותר על מעדן לטובת יוגורט טבעי, ולגלידל. הלחם מומלץ מקמח מלא. לא רצוי להפחית את ערכו הקלורי של התפריט, אך גיוונו עשוי לעזור. אני ממליץ בין היתר להחליף 2-3 פעמים בשבוע ואף יותר את הבשר בדג טרי איכותי. שחיה, זאת פעילות טובה מאוד (אני שוחה הרבה), אבל פעם פעמיים בשבוע אינו מספקי למטרתך. שעת שחיה מאומצת לפחות 5 פעמים בשבוע, אמורה לחדש את הירידה. אם תוסיפי גם ריצה (בהדרגה, אם את לא מאומנת) וגם פעילות בונה שריר, ההצלחה מובטחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו