טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 21 1,73 ולקראת גיל 18 התחלתי להשמין במקצת. לפני 4 חודשים התחלתי בדיאטה וירדתי מ72 קג ל 64 ובאמת הרגשתי וראיתי ירידה משמעותית בכל חלקי הגוף (פנים, חזה, ירכיים וכו) חוץ מבבטן שם ריכוז השומן הגדול שלי. אני לא מבין, כאילו כל הגוף ירד חוץ מהבטן שנשארה פחות או יותר אותו הדבר, כולם אומרים לי שירדתי המון ואני חייב להפסיק כי אני נראה רזה מידי אך הבטן שממש מפריעה לי עדיין שם. אציין שהדיאטה שעשיתי לא לוותה בפעילות גופנית כלל. האם פעילות גופנית תעזור כאן או שיש בעיה אחרת כי בכל זאת ירדתי8 קילו בלי תזוזה בבטן. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבנה הגוף, כולל התפלגות השומן בו, הינו נתון גנטי שאינו ניתן לשינוי. במילים אחרות, אנו לא יכולים לרזות או להשמין באופן נקודתי על פי רצוננו. כאשר אנחנו מרזים, הורדת השומן מתבצעת בכל חלקי הגוף, לפי יחס מסויים. רצה הבורא שרוב השומן שלך מרוכז בבטן וגם במקרה של הרזייה,עם או בלי פעילות גופנית, היחס נשמר. התעמלות מתאימה תחזק את שרירי הבטן, כך שהיא תבלוט פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים