טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לקחתי למשך חודש שלם בכל יום בבוקר כמוסה של פרוביוטיקה של סולגאר שנקראת "מולטי ביליון דופילוס מתקדמת" שמכילה 5 מיליארד חיידקים - וזה גרם לי לנזק עצום!!!
הפרוביוטיקה ניפחה לי את הבטן כמו בלון. הבטן שלי עכשיו תפוחה מאוד כמו שלא הייתה לי בחיים. היקף הבטן שלי הגיע ל-150 ס"מ!!!
מדוע החיידקים שבפרוביוטיקה ניפחו לי את הבטן?
הכמוסה מכילה ארבעה זנים של חיידקים : 1) ל.אסידופילוס, 2) ב.לקטיס, 3) ל.פאראקסי 4) ול.רמנוסוס (LGG), במינון של חמישה מיליארד חיידקים פעילים.
איזה חיידק מבין ה-4 גרם לי לנפיחות בבטן?
האם נגרם לי נזק בלתי הפיך? האם החיידקים הרסו לי את הבטן? איך אפשר להוריד את הנפיחות בבטן שגרמו לי החיידקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את לא מציינת לאיזו מטרה לקחת. בהנחה שזה לא היה על דעתך בלבד, אלא בהמלצת רופא שקבע גם את המינון, הדבר הנכון הוא לפנות לאותו רופא לצורך בירור. גם אם לקחת מיוזמתך, והתופעה ממשיכה אחרי ההפסקה, דרושה התייעצות עם רופא, כי בדיקה ותשאול הכרחיים במקרה שלך, ולא חוות דעת ווירטואלית בפורום.
הערה: משרד הבריאות אינו מייחס לתוספי תזונה סגולות ריפוי ומניעת מצבים רפואיים. במילים אחרות, למי שאוכל מאוזן ומגוון, חבל על הכסף עבור תוספים, בנוסף לצרות אפשריות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד