טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כחודש התחלתי לעבוד בחנות לציוד משרדי זה עבודה קשה נון סטופ מהבוקר עד הערב על הרגליים עומדים כל היום ועובדים ממש קשה , לפני שהתחלתי לעבוד שקלתי 47 קילו שזה המשקל הרגיל שלי לא משנה כמה הייתי אוכלת תמיד שקלתי ככה , אך מאז שהתחלתי לעבוד התחלתי להשמין ועליתי 3 קילו !!! שזה אסון נוראי בשבילי , אני אוכלת נישנושים פה ושם אבל זה אף פעם לא קרה לי , ולמרות שאני עובדת ממש קשה וכל היום רק הולכת ומפעילה את הגוף אני רק עולה במקום לרדת .. מה לעשות ? אני ממש רוצה לחזור למשקל ששקלתי בו קודם אבל העבודה רק מעלה אותי במשקל במקום להוריד אותי .. אשמח לעזרה ! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סדר היום שלך השתנה מקצה לקצה (אני מבין שקודם לא עבדת) ואתו גם הרגלי האכילה. בלי לשים לב, את אוכלת יותר, בעיקר נישנושים, לפי דבריך, המכניסים יחסית הרבה קלוריות שגורמות לעליה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד