טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 15 כיתה י', גובה 1.63 במשקל 51.5 למרות שאני יודעת שאני במשקל יעד שלי אני עדיין רוצה להרזות כי יש לי שומן עודף , הרגליים שלי מלאות והבטן עגולה ואני כבר לא יודעת מה לעשות כי המשקל מראה משהו אחד והגוף מראה משהו שונה לגמרי.
אני רוצה להרזות עוד,וזה התפריט שאני עושה לעצמי
לבית הספר אני לוקחת כריך מלחם חיטה מלא ובפנים חביתה או גבינה צהובה, אחהצ אני אוכלת שניצל ואורז\פתיתים לארוחת ערב שלוש פתית עם גבינה לבנה ועגבנייה ומלפפון חתוכים
ואם אני רעבה בין לבין אני אוכלת או ירקות או פרי
אני בערך יודעת לבנות תפריט נכון כי קראתי המון על זה,וחשוב לי גם שאני יתפתח כראוי ולא יפגע בגוף שלי בנושא התזונה,אבל אם אני ימשיך בתפריט הבריא הזה יהיה ניתן לראות שינוי על הגוף?למשל רגליים רזות יותר?או בטן שטוחה?
ואני לא כל כך רוצה לשלב ספורט והמקסימום שאני עושה זה 20 כפיפות בטן ביום
אז השאלה שלי אם אני ירזה ככה בקצב הזה?
תודה רבה! מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא בעד ספורט בכלל ושאני חושבת על זה עכשיו זה רק מתוך עצלנות את במשקל נורמלי לחלוטין!!! אין לך מה להרזות בכלל זה כבר לא בריא.
לפי מה שאת מתארת הגוף שלך זקוק לחיטוב ובכלל לא להורדה במשקל, בתור אחת שבקושי הייתה עושה ריצה של כמה מטרים לקחתי את עצמי בידיים ונרשמתי לספורטן בהוד השרון ומאז הגוף שלי יותר מחוטב ויפה וגם אני יכולה לאכול כמעט כל מה שאני רוצה בלי הגבלות כמו שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את בהחלט לא צריכה לרזות. לעיתים, מי שמנסה לרזות ללא צורך ימצא את עצמו שמן יותר בשלב מסויים, עם אחוז שומן גבוה יותר ומסת שריר מדוללת. ההרזייה לא תשנה את מבנה הגוף שלך שהוא נתון גנטי. לגבי הרגליים אין הרבה מה לעשות, אבל תרגילים אפקטיביים לבטן יחזקו את שריריה כך שתבלוט פחות. לא כל אחד יכול להגיע לבטן שטוחה, אך אפשר לשפר במידה מסויימת.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד