תגובה לגבי מה שאני אוכלת ביום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לגבי מה שאני אוכלת ביום..
    ילדה
    27/03/2008

בבוקר..שעה אחרי שאני קמה אני שותה נס בעבודה עם חלב 3%- לא כוס גדולה במיוחד. עם עוד כמה ביסקוויטים ליד..בערך 5. אם אני אוכלת יותר מחמש אז אני לא אוכלת עד הערב. אם אכלתי 5 אז בסביבות פרוסת לחם עם גבינה קטנה וכמה זיתים בצד.
    אני לא אוכלת עד הערב- בסביבות 6 אני אוכלת או דנונה עם קורנפלקס "אול בראן" ואיזה כמה וופלים אח"כ או שאני אוכלת איזה 4 פתית עם קוטג חצי % שומן וכמה זיתים או שאני אוכלת גמבה עם קוטג גם חצי % או אופציה אחרונה ביצה קשה עם גבינה וירקות וכמה פירכיות דקות שכל אחת זה16 קלוריות.
    בבקשה אני רוצה לדעת מה עם כל מה שאני אוכלת בערב? זה הרבה?
    אני בת 18 וחצי..שוקלת 64 והגובה שלי הוא 1.66..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון ממה שכתבתי

ילדה
    27/03/2008

התכוונתי שבסביבות 12 אני אוכלת פרוסת לחם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חן

ד''ר רוני חרמון
    27/03/2008

את לא אוכלת נכון ולאורך זמן את תגרמי לעצמך נזק. את מתבססת על אוכל זמין וחסר ערך תזונתי כמו עוגיות וקצת לחם או קרקרים. התזונה שלך לא מאוזנת. את חייבת לקבל יעוץ בעיניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על התגובה..ותודה על התשובה.

ילדה
    27/03/2008

כשאתה אומר חסר ערך תזונתי אתה מתכוון שזה משמין סך כל הקלוריות שאני אוכלת או שמבחינת התזונה היא לקויה? כל מה שאני אוכלת נראה לי כמו הרבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו