תור לדיאטנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תור לדיאטנית
    אנה
    28/09/2013

הי אני אנה בת 17 עוד מעט, ואני ממש לא שלמה עם הגוף שלי
    אמא שלי כל הזמן אומרת לי שאני מטומטמת שאני חושבת שאני שמנה, אבל אני מודעת לעצמי , יש לי בטן רכה עם צמידים, אומנם אני לא דבה אבל אני ממש סובלת מהגוף שלי הוא מזעזע אותי ולא מרגישה איתו בנוח, כל הזמן כרס ובזמן האחרון קשה לי להתאים לעצמי בגדים יפים ונשיים כמו שאהבתי פעם.
    אני נורא רוצה להזמין תור לדיאטנית להתחיל בתפריט טובה ולשלב פעילות ספורטיבית ולחיות אורך חיים בריא ומקצועי ולא סתם לאכול מה שאני חושבת, אלא חוות דעת מקצועית, ותמיד כשאני אומרת את זה לאמא שלי היא אומרת ששתינו יודעות מה היא תגיד רק סלט וסלט, ואומרת שאני אוכלת מצויין.
    אני אובדת עצות, לא יודעת מה לעשות אז אני רוצה לשאול האם בגילי אני יכולה להזמין לבד תור לדיאטנית וללכת אלייה לבד ללא ליווי של אמא שלי? כמובן בידיעתה אך התור עצמו בלעדייה.. כי הביטחון שלי ממש יורד כבר ואני מרגישה שאני מאכילה את עצמי ברעלים ומשמינה מיום ליום ..
    אשמח לתשובה (: תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תור לדיאטנית

הוספת תגובה

• לאנה

Harel
    28/09/2013

את לא חייבת ללכת לדיאטנית לצורך הרזיה בלבד, אלא לצורך בריאות.
    אם מה את מכנה את מה שאת אוכלת ״רעל״ אז כנראה שאת באמת צריכה לעשות בדיקה עם איש מקצוע שישב איתך ויבדוק אם הגוף שלך מקבל אוכל טוב, כי כמובן שאם לא, אז הוא יפגע מזה ובטווח הארוך גם יופיעו מחלות.
    את לא צריכה לפחד מאמא שלך, תשתמשי בדיאטנית גם לצורך למידה והתעמקות בנושא התזונה, במקרה הכי גרוע תפסידי מעט זמן ו20 שקלים עבור המפגש עם התזונאית/דיאטנית.
    אמא שלך לא צריכה למנוע ממך להרגיש טוב עם הגוף שלך, ואני בטוח שאת מספיק בוגרת כדי לגרום לאמא שלך להבין שכשאת מחליטה על משהו אז את יודעת מה את עושה. אולי תשני מעט את הגישה ההססנית שלך לגישה החלטית יותר. בסך הכל, יש לך הרבה מאוד אנשי מקצוע שיעזרו לך וגם אחלה חדרי כושר.
    שיהיה בהצלחה.
    אגב, לגבי הייעוץ עם התזונאית, פשוט תתקשרי לקופת החולים שבה את מבוטחת ותשאלי אותם, אני בטוח שתקבלי תשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו