עודפי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודפי שומן
    דניאל
    30/09/2013

היי, אני בת 26, 1.68 ושוקלת 74. האם עור רפוי נותר לאחר כל דיאטה שהיא או רק במקרים של השמנה קיצונית?
    עוד שאלה קטנה- אני נמצאת כל היום בתנועה אבל בכל זאת משמינה. נאמר שאני משמינה כי אני אוכלת בערך פעמיים ביום ובהפרשי זמן גדולים מאוד ובקושי שותה (בגלל העבודה שלי) האם הדבר נכון? תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודפי שומן

הוספת תגובה

• לדניאל-

נינה
    01/10/2013

לא יהיה לך עודפי שומן זה רק אחרי הרזיה גדולה גדולה של שמנים מאוד שיורדים 30 ומעלה קילו ..את לא שמנה את קצת מלאה אין לך הרבה עודף שומן... אל תדאגי ותעשי כושר בתהליך הדיאטה שהגוף יהיה מוצק וחטוב ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודפי שומן - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    02/10/2013

ירידה במשקל בקצב מתון משולבת עם פעילות גופנית אירובית וכוח תגרום לירידה אופטימלית ותמנע עד כמה שניתן עור רפוי.
    נכון שרצוי לאכול 5 פעמים ביום כדי שההוצאה הקלורית היומית תהיה גבוהה יותר. אם את לא שותה, קרוב לוודאי את מקבלת נוזלים ממקור אחר שמכיל גם קלוריות כמו פירות, לכן נסי כן לשתות כל כמה שעות.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו