טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני עברתי ניתוח שרוול לפני 3 וחצי שנים ירדתי 60 קילו ואחרי הירידה עליתי 8 קילו בשנה האחרונה לא משנה מה אני עושה המשקל יציב ולא זז, שנה שלמה אני מנסה הוריד בחזרה את השמונה קילו והמשקל לא זז מקפידה על תזונה, מנסה כל תקופה לשנות את האוכל שאולי ייתן פוש לירידה מתאמנת במכון כושר 4 -5 פעמים בשבוע והמשקל לא זז. בשנה וחצי הראשונות לאחר הניתוח אכלתי מאוד מאוד מעט גם כי נפח הקיבה היה מאוד קטן וגם כי מאוד רציתי לרדת חוששת שחייתי על 500 קלוריות ליום במשך שנה וחצי עכשיו יכולה לאכול יותר כמובן שעדין קיימת מגבלה של כמויות אבל אוכלת יותר מבשנה הראשונה יכול להיות שזה משפיע על כך שלא מצליחה לרדת במשקל??? שהגוף התרגל ל - 500 קלוריות ועכשיו שאני אוכלת יותר אז אין גרעון קלורי אשמח לתשובה רוצה מאוד להוריד את ה - 8 קילו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מורן שלום, דיאטות קצוניות בהחלט יכולות להשפיע כי כאשר את אוכלת לאורך זמן ממושך 500 קלוריות ביום, קרוב לוודאי את יורדת גם כמות לא מבוטלת של שריר, לכן לגוף יהיה קשה יותר להחזיק את המשקל ללא עליה. מציע לך לעשות בדיקת חילוף חומרים והוצאה קלורית בתנועה כדי להתאים בדיוק את ההכנסה הקלורית שאת זקוקה לה בכדי לרדת במשקל. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד