לרדת 1.5 ק"ג בשבוע במשך כ-3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרדת 1.5 ק"ג בשבוע במשך כ-3 חודשים
    דן
    06/10/2013

משקלי 96.5.החלטתי לעשות מאמץ מרוכז ו"לסבול"3 חודשים,לרדת בממוצע 1.5 ק"ג בשבוע עד להגעה למשקל יעד של 78 ק"ג ואז לשמור על זה שברגע שהמשקל יעלה ל80 שוב"להוריד"אותו ל78.אם אצליח במשימתי באמצעות פעילות גופנית אינטנסיבית ושמירה על הפה,לא לאכול סתם כשאני לא רעב וגם כשאני אוכל אז לאכול נכון ולהימנע ככל האפשר מלאכול"שטויות"/אוכל שמן/מטוגן וכו'...האם קצב כזה של 1.5 ק"ג בממוצע בשבוע במשך 3 חודשים רצופים עלול לסכן את בריאותי?אציין שאני בן 42,בריא בדר"כ וגובהי 178ס"מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הייתי ממליצה אחרת...

חני
    07/10/2013

1.5 בשבוע זה קצת יותר מידי. לפי הנתונים שהצגת אתה אכן בעודף משקל וצריך להוריד מעט. בעיקרון, ירידה טובה היא בין קילו לחצי קילו בשבוע, כי זו ירידה מתונה ובירידה כזו תוכל גם לשמור על המשקל. הייתי ממליצה לך לעבוד מול תפריט מסודר כמו שאני עושה ולעשות כמה פעמים בשבוע ספורט. אני למשל הייתי צריכה מקום מסודר כדי שיתן לי "פוש" ללכת,אז נרשמתי לספורטן בהוד השרון ואני הולכת כמה פעמים בשבוע להתאמן ואפילו גם לכמה חוגים שאני אוהבת. מקווה שהתשובה שלי עזרה לך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרדת 1.5 ק"ג בשבוע במשך כ-3 חודשים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    08/10/2013

אלון שלום,
    קצב של 1.5 קג' בשבוע לא יסכן את בריאותך אבל כן יחבל בהגעה למטרה הסופית שלך שאם אני מבין נכון היא לשמור על משקל תקין לאורך הזמן.
    לא רק זה, כבר ההגדרה שלך "לסבול" מעידה על כישלון ידוע מראש.
    תקצה לעצמד ירידה של חצי קג' בשבוע, עם פעילות גופנית ותזונה תפורה עליך אבל שלא גורמת לסבל. כך תתרגל לאורך הזמן לאורח חיים חדש ונכון בלי לסבול ותוכל לשמור על המשקל החדש לאורך שנים.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו