טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 42 עוד מעט לא נראית לגילי לפני כשנה ירדתי 11 ק"ג אבל בלי פחמימות בכלל אצל דיאטיקנית כל פעם שהייתי שואלת אותה מתי היא מכניסה לי לתפריט פחמימה היא הייתה אומרת בשביל מה הגוף לא צריך יש פחמימות מורכבות אחרות. ואנסה לקצר,ככה חייתי שנה,אבל אין מה לעשות קיבלתי מחמאות בלי סוף אף פעם לא הייתי שמנה רק מלאה,רציתי להיות רזה.(גובהי 1.74 ובדיאטה הגעתי למשקל 67 ק"ג). אבל מה לעשות שבגוף יש גם נשמה שרוצה לפעמים לטעום דברים אחרים ופה התחיל המוקש, מהיום שהתחלתי להכניס פחמימות ככה התחילה העליה ובקיצור נמרץ עליתי 8 ק"ג ועוד הקפים אני מאוד מדוכאת מזה ולא יכולה לחשוב אפילו יום אחד על דיאטה. איך אני ארד את זה עכשיו גם הבגדים שקניתי דאז לא עולים עלי, ועוד עכשיו שמתקרבים לקיץ. ניסיתי לחזור אל אותה דיאטיקנית והיא אמרה לי רוצה לרזות תורידי פחמימות
מה עושים אני ביאוש מוחלט!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אני מקווה שלמדת מהניסיון שלך. זה לא מספיק לרדת במשקל, חשוב לעשות זאת בצורה שגם יש בה סיכוי לשמור על ההישג לאורך זמן. לא פלא שאת לא רוצה לחשוב על דיאטה, זה הרי מתקשר אצלך לחסך, עונש וסבל. מצאי מסגרת שפויה שמאפשרת גם לחיות. וכן, את צודקת, לנשמה יש המון מה לומר והיא מתקוממת אם מרעיבים אותה. והאמיני לי, אפשר לרדת במשקל גם עם פחמימות ואגב, גם עם מתוק. בכלל, הכול מותר, אין אסור - זה רק עניין של כמויות. רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים