תוסף תזונה בתפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף תזונה בתפריט
    עידו
    16/12/2013

שלום רב!
    הלכתי אתמול לדיאטנית שבנתה לי תפריט תזונה מעולה לעלייה במשקל ותזונה בריאה, רציתי לשאול אותה אתמול שאלה ושכתי אז אני ישאל פה.. אני מתאמן בדר כושר, רציתי לדעת אם אני משלב אחת ליום/יומיים תוסף תזונה אבקת חלבון- גיינר, הבנתי שהדעות בין אנשים חלוקות בעניין הזה אז רציתי לדעת אם זה באמת כזה מזיק לכליות מפעם ביום יומיים? זה מסוכן? ושוב אני מדגיש זה בנוסף לתפריט תזונה שיש לי, כי לפעמים כשאני בעבודה אז אני אוכל ארוחת צהריים וחסר לי עוד משהו לאכול בין הצהריים לאחה"צ ערב...
    תודה רבה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף תזונה בתפריט

הוספת תגובה

• תלוי מה רמת האימון שלך

הראל
    16/12/2013

אם אתה מתאמן באופן סטנדרטי ובריא (עד 4 אימונים בשבוע) אז אין שום צורך באבקת חלבון גם אם אתה מרים 300 קילו.
    אם אתה מתאמן 5 ומעלה והאימונים ממש גורמים לשרירים שלך להקרע (משקלים גבוהים מאוד) אז אולי יש צורך מועט באבקת חלבון.
    בכל אופן, צריכת החלבון אצל בני האדם במדינה שלנו הוא הרבה מעל למצב הסביר, ונדיר שתמצא אדם שיש לו מחסור בחלבון.
    אדם רגיל שמתאמן בחדר כושר לא זקוק לשום אבקות, הגוף והמזון עושים את העבודה לבד בלי תוספות מלאכותיות.
    אנשים לוקחים אבקות בלי לדעת למה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

עידו
    17/12/2013

אני אכן מתאמן 4 פעמים בשבוע, אני רוצה לצרוך אבקת חלבון משולב פחמימה, וזה משום שכשאני בעבודה אז אני אוכל ארוחת צהריים ואין לי תאבון או זמן לאכול עוד סנביץ, לכן משקה כזה זה עוד ארוחה בשבילי ביום כי אני צריך לעלות במשקל, אני 1.78 משקל 65

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

עידו
    17/12/2013

אני אכן מתאמן 4 פעמים בשבוע, אני רוצה לצרוך אבקת חלבון משולב פחמימה, וזה משום שכשאני בעבודה אז אני אוכל ארוחת צהריים ואין לי תאבון או זמן לאכול עוד סנביץ, לכן משקה כזה זה עוד ארוחה בשבילי ביום כי אני צריך לעלות במשקל, אני 1.78 משקל 65

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו