טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כמעט שנתיים אחריי הלידה ...רזיתי כמה קילו אחרי הלידה משהו כמו עשר כאילו לא הנקתי אבל בעקבות זה שהייתי מאוד מצוברחת וחוסר שינה וחוסר תאבון גרמו לי לאבד משקל ..עדיין נשארו עודפים בעיקר בבטן..זה מאוד מפריע לי אני לא מדברת על כמה קפלים אני מדברת על בטן ממש שנופלת וכמעט מכסה לי תלמטה סליחה על התיאור...זה ממש נורא וממש מגעיל אותי זה נראה ממש זוועה זה פוגע לי בביטחון המון כולם תמיד אומרים לי שיש לי פנים יפות אבל חבל שאני לא עושה דיאטה גם לי זה מאוד מפריע ...וכל פעם שמישהו שלא ראה אותי הרבה זמן רואה אותי ישר נשאלת השאלה מה את בהריון עוד הפעם?? נראה כאילו בכלל לא ילדתי מבחינת הבטן..אני מרגישה גם שאני כבר לא מושכת את בן זוגי כמו פעם ובצדקזה נראה ממש זוועה..ההוא בחיים לא העיר לי בצורה בוטה אבל אני רואה את המבטים שלו כשאני מחליפה בגדים או מתקלחת..זה מאוד מפריע לי גם כי כלום לא יושב עליי טוב והבטן הבטן תמיד בולטת...ניסיתי לעשות דיאטה עם דיאטנית ותפריט מותאם אבל החשק לנשנוש תמיד שוברים אותי אני פשוט לא מצליחה ....יש לכן עצות איך אפשר להפטר מהבטן הזאת ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קרן שלום, קודם כל את צריכה להחליט אם באמת חשוב לך לשפר את מצב הגוף שלך. הפיתרון הוא כמובן בתזונה מתאימה לנתונים שלך ושינוי אורח חיים כולל פעילות גופנית מותאמת. רק אם תהיי נחושה לבצע שינוי, דיאטנית יכולה לעזור לך... בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים