טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי :) אני והארוס שלי עומדים להתחתן באוגוסט ב"ה ואנחנו רוצים לרדת במשקל, אני צריכה בסביבות ה-7 ק"ג והוא בסביבות ה-10. אשמח לקבל המלצות וטיפים לדברים שכדאי לנו לעשות, אני מקווה שבגלל שאנחנו זוג יהיה לנו קל יותר לדרבן אחד את השניה.. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי מור, מזל טוב קודם כל! יפה שאת מתחילה להתכונן מעכשיו...רוב הכלות שאני מכירה עושות דיאטת כאסח חודשיים לפני ואז כמובן עולות הכל אחרי החתונה. מציעה לכם קודם כל להתחיל לאכול נכון וביחד. זה באמת יתרון ששניכם רוצים להוריד ותנסו לעשות מזה משהו כיף. ארוחות ערב משותפות בריאות, סלטים, לשתות הרבה מים. אתם יכולים להתאמן כמו שאמרו לכם. או הליכה משותפת או אפילו שתירשמו לחדר כושר ותקבעו לכם ימים מסויימים שאתם הולכים ביחד. אני רשומה לספורטן בפתח תקווה ויש שם כל מיני חוגים ומדריכים שממש עושים חשק וזה לכשעצמו מדרבן אותי ללכת להתאמן. גם התאימו לי שם תוכנית אימונים מיוחדת לפי מה שביקשתי :) אז תחשבי על זה שגם הבן זוג וגם הצוות ייתן לך מוטיבציה וכיוון לרזון. שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השבועיים האחרונים היו פשוט מתישים, הסתובבנו ממקום למקום בין ספקים, תקליטנים, צלמים ועוד מליון סידורים שהיינו צריכים לעשות.. לא רק שלא היה לנו זמן לנשום גם בקושי היה זמן לאכול נורמלי ויצא שאכלנו רק ג'אנק שקנינו בדרכים.. אנחנו חייבים להכנס למשמעת, אולי באמת ננסה ללכת לכיוון של הספורט המשותף. תודה רבה לכם!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד