כאבי ראש שלא חולפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש שלא חולפים
    ניב
    10/04/2014

אני בן 26 וסובל מזה 3-4 שבועות מכאבי ראש (עוד מעט חודש...)
    ברור לי שאצל חלק מהאוכלוסייה הכאבים הם עניין שבשגרה, אך לי אישית לא זכורה תקופה כה ממושכת. אני כמעט ולא סבלתי בעבר מכאבי ראש ולכן התקופה הזו בהחלט חריגה.
    הכאבים מורגשים כלחץ בראש, הבזקים מעל העין ולחץ בשני צידי הצוואר העליון (הכאב מדלג בין הצורות האלה כל הזמן).
    יש שעות ללא כאבים ויש שעות עם. זה כל הזמן בעליות וירידות.

לפני חודש חזרתי לציפרמיל ואני חושד שאולי זו תופעת לוואי, אך בעבר כבר הייתי עם התרופה 3.5 שנים ללא כאבים כלל.
    לאחרונה אני אוכל כמות גדולה מאוד מהרגיל של אגוזים, חשדתי בזה, הפסקתי ליומיים - הכאבים המשיכו כרגיל וחזרתי אליהם.
    אציין שהתרופות קצת משגעות את מערכת העיכול וגורמות לאיטיות במערכת - אבל גם בשנה שעברה ולפני שנתיים זה היה לי אך שוב ללא כאבים.

לפני חודשיים התחלתי לבשל לעצמי ויצא שאכלתי כמעט כל יום כפית (לפעמים כפית ועוד קצת) של מלח. זה נשמע לי המון (אף פעם לא אכלתי ככה זה רק בכל החודשיים האחרונים) ולכן אני חושד מאוד במלח.
    אני מרגיש בערפל ולא מצליח לזהות מה הגורם, בטח שלא להפסיק את הכאבים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש שלא חולפים

הוספת תגובה

• כאבי ראש שלא חולפים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    13/04/2014

ניב שלום,
    אני חושב שאתה מחפש במקום הלא נכון. קיימים מזונות שיש להם פוטנציאל לגרום לכאבי ראש אך לא בצורה שאתה מתאר.
    עליך לגשת לרופא פנימי או לניורולוג כדי ליבדוק מה מקור כאבי הראש.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו