התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    יוסי
    09/05/2014

שלום לכם
    אני עושה מזה כשמונה חודשים דיאטה דלת פחמימות עם יעוץ של דיאטן. עד עכשיו התוצאות נפלאות ירדתי מ100 קילו ל76 כשהגובה שלי הוא 1.76. במשך הדיאטה התרגלתי עם הזמן לאכול ממש מעט כשהתפריט שלי לפעמים מכיל רק סלט ירקות 3 ביצים. ולפעמים עוד סלט ירקות בערב וטחינה ושותה הרבה קפה עם חלב. מה שקורה אם אני רעב ואוכל טיפה יותר מזה אני כבר עולה במשקל למרות שאני עושה כושר.. למה זה? ומה צריך לעשות? אני לא רוצה להתקיים לאורך זמן רק מזה,ורוצה לאכול יותר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• תקבע פגישה נוספת אצל הדיאטן

הראל
    13/05/2014

ת כל הכבוד שירדת כל כך הרבה זה מדהים. תקבע פגישה נוספת אצל הדיאטן ותשאל אותו את כל מה שמציק לך, אני מאמין שיהיו לו תשובות טובות, ובטח יתן לך עוד עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    13/05/2014

יוסי שלום,
    קשה לי להאמין שדיאטן בעל רישיון דיאטן/תזונאי נתן לך תוכנית כזאת לאורך זמן ארוך. בעיני זה מעשה לא אחראי.
    אתה צריך להגיע לדיאטן אחראי שיחזיר אותך לאט לאט לתזונה מאוזנת ונכונה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו