טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, ברצוני לשאול לגבי ארוחות הבוקר שיגרת חיי הן דיאטות וספורט ולאחר שתי לידות אני מנסה כל הזמן להיצמד לאורח חיים נכון כולל ספורט מאחר וברצוני להשיל ממשקלי 7-10 קילו מאז ומתמיד בבוקר אני שותה נס קפה עם מעט חלב 1. האם עדיף חלב 1% שומן, או דל לקטוז 2% מאחר וקיים אצלי החשש כי חלב פרה לא הכי נכון לי וחלב עיזים הוא 3.6% שומן 2. בנוסף צמוד לקפה אני זקוקה למשהו מתוק בבוקר מוקדם מאחר ואני לא אוהבת סוכר בקפה בד"כ הייתי לוקחת 2 עוגיות קטנות או פרוסת עוגה,ובתקופה האחרונה המרתי את זה לצנים מלחם קל +כפית ריבה. האם הערך התזונתי של שניהם זהה ? ואני חייבת לאכול במקום המתוק גבינה בבוקר או שזה בסדר? 3. בשבע בבוקר בערך אני אוכלת את הנ"ל האם זה נחשב א.בוקר? כי בסביבות 11:00 אני מרגישה תחושת רעב, ומן הסתם שעוד מוקדם לאכול צהריים אשמח אם תרשום לי בערך את שעות הארוחות הרצויות תודה ויום מקסים הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. חלב דל לקטוז 2% בסדר גמור 2. לחם עם קצת ריבה בסדר גמור, תוספת גבינה בבוקר חשובה אם הארוחה הזאת הינה אחרי אימון 3. כן, 7 זו ארוחת בוקר, ב-11 תאכלי ארוחת ביניים, פרי ויוגורט למשל, בין 13 ל-14 ארוחת צהריים. בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד