טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עד לפני חודש וחצי התזונה שלי כללה פיצות קפואות, שניצלים, ציפס, המבורגר וערימות של חטיפים וגלידה. מזה חודש וחצי שכמעט ואינני נוגעת במזון הזה, אוכלת הרבה חזה עוף, דג סלמון, סלט ירקות, לחם ופסטה מקמח מלא, טחינה, ביצים בלי שמן וכו'. עם זאת, אני כמעט לא מצליחה לראות שינוי במשקל. כמעט ואינני עושה ספורט, ואני עובדת כל היום מתשע בבוקר עד שבע במשרד. בנוסף, לעיתים אני אוכלת ארוחת ערב בשעה מאוחרת. מדוע אין בשינוי התזונתי הקיצוני לטעמי, כדי להוביל להרזיה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לילך שלום, בהחלט היה צפוי שתרדי במשקל. כמובן שהעובדה שאינך עוסקת בספורט מפריע לתהליך. מכל מקום אולי כדאי שתבצעי אבחון מטבולי כדי לבדוק את ההוצאה האנרגטית של גופך ולפי זה להתאים את ההכנסה האנרגטית. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי למרות השינוי בתזונה צריכת הקלוריות נשארת זהה מפני שאוכלים יותר וגם בלילה כדי להגיע לסך הקלוריות שהגוף רגיל אליו השינוי מבורך אך לא מספיק להרזיה אין ברירה אלה לעשות הליכה שעה ביום ולהגביל את כמויות האוכל מראש ולא לאכול מתוך הדחף עם הזמן ההליכות יהפכו למשהו כייפי שאי אפשר בלעדיו המשקל ירד!!! ומחמאות הסביבה ירימו את המוטיבציה לשמיים!! חובה לנהל יומן עם רישום המשקל תאריך זמן ההליכה רק שקילה יומית מראה עם אנחנו מרמים או מתקדמים מנסיון חשוב להבין שרק אחרי שבוע של התמדה ושתים מים תחילי לראות את המשקל יורד!!! מנסיון זה אפשרי !!!! רק לרצות!!! בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד