טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כבר הרבה מאוד זמן תקועה במשקל מסוים ולא מצליחה לרדת. אני עושה המון פעילות גופנית שכוללת: ספינינג, קיקבוקסינג, זומבה, סטפר, הליכות ועושה כל בוקר תרגילי בטן וסקווטים. לא נגעתי במתוקים כבר 5 שנים. אוכלת רק אוכל בריא - ירקות, פירות, עוף, דגים, אורז מלא, קינואה ועדשים. הייתי טבעונית בעבר וזה גרם לי להשמין מאוד, אחרי זה הצלחתי לרדת 12 קילו ומאז העלתי כמעט את הרוב חזרה... בתזונה שלי כרגע אני נמנעת מגלוטן (חיטה), מוצרי חלב ובשר אדום (וכמובן ממתקים, חטיפים ושוקולד). ובכל זאת אני לא מצליחה לרדת במשקל. אני אפילו הולכת לדיאטנית פעם בשבועיים בשביל לבדוק את המשקל ולהראות לה איך אכלתי, וכל פעם מחדש אני רואה שאני תקועה או עולה קילו או יורדת 300 גרם... מה כבר אפשר לעשות? אני בת 20 ואני חיילת. אני 1.75 ואני שוקלת 74... אשמח לטיפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היית טבעונית, השמנת, מגיל 15 את לא נוגעת במתוקים, ירדת 12 קילו, העלית אותם בחזרה, את עושה ספורט באופן קבוע, את בגובה 1.75 ושוקלת 74. הכל נשמע לא אמין ונגד ההיגיון. האפשרות היחידה היא שאת אוכלת בכמויות מאוד גדולות בלי לדפוק חשבון. את נפגשת עם הדיאטנית, יש לך את כל המידע, אין פתרונות קסם. בעיקרון ההתנהלות שלך נשמעת לא פחות ממצויינת, השאלה אם הכל אמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לי בעיה עם כמויות... ברוב הארוחות אני נשארת רעבה גם אחרי שאכלתי מנה מלאה או שאני שובעת ותחושת השובע חולפת אחרי חצי שעה, אז אני אוכלת כמות גדולה יותר של פחמימות... גם לפעמים אני אוכלת 3-4 פירות ביום.. ומגיל 15 פיתחתי חשיבות לבריאות בעקבות מקרה מצער במשפחה שהשאיר חותם...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים