טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בת 43 תמיד הייתי רזה יש לי מבנה גוף קטן אני נמוכה 1.42 במשך שנים שמרתי על משקל שבין 40 ל42 לאחרונה העלתי במשקל שנע בין 45-46 אינני מבינה מה קרה אני עדיין מקבלת מחזור אך סובלת מגליי חום מעייפות לא עשיתי שינוי בהרגליי האכילה יש לציין שאני עובדת מעל ל9 שעות ביום שבמהלכן אינני אוכלת אולי חטיף אנרגי או לחמית הדיאטאנית ביקשה שאוכל כמה ארוחות ביום אך יש לי בעיה לאכול ליד אנשים ולכן אינני אוכלת בעבודה אין מקום שאוכל לאכול מבלי שיבחינו בי ואז כשאני מגיעה בשעות הערב המאוחרות הביתה אני מתחילה לזלול ולהרגיש לא טוב נעשת נפוחה עייפה בכל זאת בשנים עברו זה היה אותו דבר אבל הצלחתי לשמור על המשקל היום זה כבר לא עובד אני לוקחת את עיניין העלייה במשקל מאוד קשה יש לי ותמיד היו לי בעיות עם התדמית שלי ואני רואה נשים מאוד שמנות שלובשות מה שאני לא לובשת כמו בגד ים גופיות ובעיקר מתביישת מבעלי אני נורא רוצה להרגיש טוב ונורא רוצה לחזור למשקל של 40 ק"ג (בטח תשלחו אותי לפסיכולוג אני מטופלת כבר שנים כלום לא עוזר לא מצליחה לשנות הרגלים) ספורט אין לי זמן לעשות ויש לי בעיות שמגבילות אותי בהליכה כפיפות בטן וכו'... בבקשה עיזרו לי לחזור למשקל של 40 ק"ג שאוכל להרגיש טוב עם עצמי ובעיקר עם בעלי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה זה תחזירו אותי למשקל 40 קילו? זו אפילו לא נאיביות, זו עקשנות ועצלות. יש לך את כל הידע לסיבה שאת משמינה+מתעללת בגוף שלך (מסיבות מאוד מפגרות חייב לציין)+מתעללת בנפש שלך. אין לך כוח לעשות ספורט? לא בכבוד שלך לאכול ליד אנשים? תתחילי לשנות גישה. המודעות העצמית שלך גבוהה מדי והיא יצאה מכל פרופורציות. בטוח שיש פינה בתוך מבנה בעבודה או מחוץ למקום העבודה שבו תוכלי לאכול בנחת וללא הפרעה. לגבי הביטחון העצמי- תתחילי לעבוד עליו, ברגע שתתחילי לעשות מעט ספורט את תתחברי באופן ישיר לגוף שלך. בהצלחה, ואל תחפשי תירוצים ואל תעשי לעצמך הנחות. זה בידיים שלך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד