מתחננת שתעזרו לי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחננת שתעזרו לי!
    אני
    27/05/2007

אני בת 16, גובה: 165, משקל: 61. אני כל החיים שלי נלחמת במשקל שלי אני כל פעם מעלה קצת, מורידה קצת, אני משתגעת כבר. אין לי כסף לדיאטטנית ואני לא מצליחה לרדת בלי תפריט. אני רוצה לרדת 10 ק"ג מקסימום! לא אכפת לי לרדת פחות אבל המינימום שלי הוא להגיע למשקל 59. בקיצור אני ממש ממש מתחננת שאתם הדיאטטנים תכתבו לי פה תפריט שאני יצליח להגיע למטרה שלי, אני יודעת שאתם תכתבו שאתם לא יכולים לכתוב לי תפריט כי צריך לבדוק אותי קודם וכל זה אבל אני באמת מתחננת שזה דבר היחידית שאני יצליח איתו כי פעם עשיתי ככה אבל איבדתי את התפריט. רק שאני יהיה במשטר של תפריט אני אצליח ויהיה לי יותר קל. אני באמת מתחננת לתפריט שיתאים לי. כי גם ככה הוא לא יכול להזיק זה רק יתרום. אני חייבת גם לציין שאני עושה על המכשיר אליפטיקל 3 פעמים בשבוע לפחות. זה אמור להיות כל יום אבל אני בלחץ של בגרויות. בבקשה בבקשה תפריט מתחננת!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחננת שתעזרו לי!

הוספת תגובה

• בת 16

ד''ר רוני חרמון
    27/05/2007

משקלך בסדר כמובן שלא אחראי לתת לך תפריט דרך האינטרנט אבל כעיקרון תבני לך תפריט מגוון לפי הנוסחה של משקל כפול 24 כפול 0.9 תוכלי פחות קלוריות מהתוצאה שתקבלי ותעשי 3 פעמים הליכה של שעה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו