טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רוטב סויה מקלקל את הירידה במשקל?אני אוכלת שלוש ארוחות ביום ובצהריים אני מוסיפה לכוס פחממה ולבשר \לשניצל מין הצומח ירקות בתנור עם רוטב סויה,האם זה לא טוב ואני צריכה ירקות בלבד ללא תוספת סויה? ואם ירצה בין לבין שהנישנושים שלי יהיו גזר או ירקות מבושלים ללא שמן זה בסדר?גם בלילה?
בת 15 וחצי 1.70 משקל משחק בן 70,71,69 68 שקלתי 75 וירדתי את ה-6 קילו בחודשיים וזו יחסית ירידה איטית ,התחלתי הליכה רק לפני יומים ואני מתחילה לעשות אותה כל יום.. ועוד משהו ,יש לי במותניים סימנים כאלה שהם היו אדומים ועכשיו הם טיפה מתחלפים ללבן אבל חצי מהם עדיין אדום והם נורא מתסכלים אותי זה אולי הדבר העיקרי שמוריד לי את הביטחון בגופי,הלכתי לרופא עור והוא אמר שאין לזה מרפא כלשהו...מה עליי לעשות בבקשה? חג שמח ותודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כף אחת של רוטב סויה מכילה 11 קלוריות. נראה לי סביר להוסיף 1-2 כפות לירקות של ארוחת הצהריים ללא תרומה קלורית רצינית. כדאי לזכור שהרוטב מכיל הרבה נתרן (מלח) שעלול לגרום לספיחת נוזלים ולא בריא להגזים.
ירקות מכילים מעט קלוריות ואין בעיה לנשנש אותם ולאכול אותם בצורה די חופשית. יחד עם זאת, איני ממליצה על נישנושים כדרך אכילה. היום זה ירקות, אך ביום אחר, זה יכול להיות שוקול, בורקסים או דבר דומה. אני ממליצה לך להוסיף 2-3 ארוחות ביניים קטנות בין הארוחות העיקריות שמורכבות מפרי, יוגורט, חטיף דגנים, 2-3 פריכיות אורז עם ממרח וכו'. ארוחות קטנות אלו ימנעו רעב בין הארוחות וכן את הנישנושים שעליהם יש פחות שליטה.
התמידי בצעידות.
בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד