דיני מעדנים ודיני לחמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיני מעדנים ודיני לחמים
    אירית
    10/09/2014

רציתי לשאול בנוגע למעדני דיאט מעדן דיאט גו'י שוקלד מרי (חצי אחוז שומן) ומעדן וניל- עד כמה הם בריאים והאם זה בסדר לאכול מהם 2 כאלה כל יום.
    אני פחות טיפוס של פירות ועוגיות נראה לי ממש גאנק, אז אני מקנחת בארוחה במעדן כזה.(צורך במתוק ולכן לא לוקחת יוגרט לבן)

לגבי לחמים- אני נוטה לאכול פיתה או לחמניה כחלק מהתפריט היומי ואני שואלת אם באמת 4 פרוסות לחם זה תחליף לעסק- או שמא יותר\פחות בריא (פחות עפה על קמח מלא, אבל משתדלת פעם ככה פעם ככה- לחמניה קלוע, פיתה מלאה וחוזר חלילה)
    האם זה באמת 4 פרוסות לחם (העדפה ומה שיש בבית זה דגנית עינת לחם כהה פרוס קל .
    בבית אני אוכלת לרוב טוסט (לחמניה\ פיתה) לא. צהריים עם גבינה צהובה ואילו לעבודה אני לוקחת 4 פרוסות לחם עם גבינה לבנה\ קוטג' (כף) איזו אופציה מזינה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיני מעדנים ודיני לחמים

הוספת תגובה

• דיני מעדנים ודיני לחמים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    01/10/2014

אירית שלום,
    הייתי מעדיף שתצרכי מעדן דיאט אחד ליום.
    לגבי לחמים, ברור שפיתות ולחם לבן פחות בריא מקמח מלא. מכאן, להגיד שלא בריא לאכול כמה פרוסות לחם שלא מקמח מלא, יהיה לא מדעי.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו