שאלות על ממתקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על ממתקים
    אריאל
    01/11/2014

שלום לכולם, אני בן 21 הלכתי לפני כמה שנים לדיאטנית כי הגעתי למשקל גבוהה וההיתי שמן, היא הביאה לי תפריט ובעזרתה כבר כמה שנים אני שומר על עצמי ולא משמין כמו פעם. הגובה שלי הוא 1.70 ובעבר שהשמנתי שקלתי 77 בשיא, עכשיו אני שוקל 60 קילו בזכות תפריט מסודר ומצומצם.
    רציתי לשאול כמה קלוריות בממתק אני יכול לאכול ביום?? עד 150 קלוריות לממתק ביום זה סבבה?.
    זה בסדר לאכול במשך יום-יומיים בשבוע כדור גלידה 1?? או שכדאי להפסיק עם זה כי זה יכול להוביל להשמנה??
    כמה מסטיקים מותר לאכול ביום?(ההיתי מכור רציני ומחסל בקלות שלוש קופסאות ביום, עכשיו צמצמתי מאוד ולעיתים רחוקות אוכל חבילה ביום אבל בדרך כלל לא יותר מ10 חתיכות מסטיק ביום, הפסקתי עם זה כי הבנתי שזה מנפח ומרחיב את הבטן. תודה לעוזרים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על ממתקים

הוספת תגובה

• שאלות על ממתקים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    01/11/2014

אריאל שלום,
    התשובה לשאלות שלך תלויה בגישה של כל אחד לבעיה.
    לשיטתי העניין הוא לשנות את ההסתכלות על הדברים ולהתנהג אחרת. לכן מה שאני ממליץ לך הוא לא לקבוע סך קלוריות ממתיקים ליום, אלא כאשר בא לך מדי פעם, להחליט שהיום מגיע לך ולאכול את הדבר המתוק או אחר שמאוד שעליו החלטת. אבל להחליט מראש מה וכמה. לגבי מסטיקים אם תצליח להפסיק עם זה לגמרי עדיף.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו