לא מצליחה לרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לרזות
    דנה
    01/11/2014

היי אני בת 25 שוקלת כרגע 57 וגובה 1.60...מזה כשבועיים שינתי את התזונה שלי ממש הרבה ירקות חלבונים לא הרבה פחמימות (כ2-4 פרוסות לחם ביום) פרי בין הארוחות, לא אוכלת בלילה ומתאמנת כ5 פעמים בשבוע.....חייבת לציין שהרגשתי הרבה פעמים רעבה וניסיתי להוסיף עוד ירקות למשל על מנת לשבוע יותר ....עם כל זה ירדתי רק קילו במשקל, אני לא מרגישה יותר קלילה ואין שום שינוי....מה יכולה להיות הסיבה?יכול להיות שאני פשוט צריכה לאכול "רגיל" ובגלל זה הגוף שלי לא משחרר ולא מוותר על המשקל?
    ואציין שבעבר מספיק שכמה ימים רק לא הייתי אוכלת מתוקים וכבר הייתי רואה ירידה משמעותית....
    אשמח לכיוון להבין כי זה לא הגיוני בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לרזות

הוספת תגובה

• מתי התחלת פעילות גופנית?

קלרה סטובצקי
    02/11/2014

האם התחלת את הפעילות לפני כשבועיים?
    אילו אימונים את עושה? כוח ואירובי?

ייתכן כי את מעלה מסת שריר- ואז את רואה פחות את השינוי במשקל,
    וזה יתבטא יותר בהיקפים.

מכיוון שאת צורכת יותר ירקות מבעבר ייתכן כי לא מרגישה עדיין את הקלילות כי הגוף לא רגיל לקבל כמות גדולה של סיבים. זה אמור להתאזן בימים הקרובים לדעתי.

שיהיה לך המון הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

לילך אליה
    20/11/2014

נתחיל עם זה שירידה במשקל בצורה מבוקרת ואיטית טובה .את יורדת ולא עולה וזה גם מעולה.אשמח לענות לך בצורה מפורטת יותר.
    לילך אליה(המסע להורדת המשא)בפייסבוק
    או lilach elya בפייסבוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה לרזות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    02/12/2014

דנה שלום,
    ירידה של חצי ק"ג בשבוע היא ירידה מצוינת בשבילך. הבעיה היא בציפיות לא נכונות.
    תמשיכי לעשות את מה שאת עושה מבלי להישקל והכל יהיה בסדר.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו