עודף חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף חלבון
    שחר
    28/12/2014

שלום ד"ר נסטור
    ידוע לי כי הגוף יכול לספוג כמות גדולה של חלבון אך השאלה כמה הוא יכול לנצל מטבולית?
    שמעתי המון סברות לדגומה שהעודף הופך לשומן רק במידה ואנחנו במאזן קלורי חיובי.
    או שלאחר עיכול החלבון חלק מחומצות האמינו נאגרות במעי שמתפקד כמאגר חלבונים שמאחסן חומצות אמינו ושמשחרר אותן במידת הצורך לזרם הדם.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף חלבון

הוספת תגובה

• עודף חלבון - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    29/12/2014

שחר שלום,
    אני לא חושב שמישהו יודע בדיוק כמה חלבון הגוף מצליח לנצל ובטח זה משתנה בין אדם לאדם. הייתי אומר בין 15 ל-23 גר' בארוחה. גם נכון שמאזן קלורי חיובי שמקורו בחלבון, יהפוך לשומן.
    קיים בגוף מאגר חומצות אמינו שהגוף יודע לנצלם על פי צרכיו.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לעודף חלבון

שחר
    17/01/2015

השאלה האם החלבון יהפוך לשומן שמדובר בעודף בארוחה אחת כמו למשל 300 גרם בשר,או שמדובר במאזן קלורי חיובי ממקור חלבוני לאורך כל היממה?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לעודף חלבון - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    18/01/2015

תאורטית ככל שאנחנו במאזן אנרגטי חיובי העודף האנרגטי של הארוחה יהפוך לשומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו