טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לדעת האם התזונה היומית שלי בסדר נתונים כללים: משקל: 49-50 גובה:1.65
בוקר: 2 פרוסות לחם רגיל כף וחצי קוטג' 5 %, ביצה קשה
ביניים: תפוח
צהריים: פחות מכוס אורז, רבע עוף (שוק)+ירקות / או לחילופין פסטה /או לחילופין אורז עם תפ"א
ערב: 2 פרוסות לחם רגיל, כף וחצי קוטג' וירקות
אני חייבת לציין שהייתי אצל רופא משפחה (שמתמחה בין היתר בכל מה שקשור בתזונה) והוא אמר לי לאכול 6 פעמים בשבוע עוף (שוק) , ופעמיים בשבוע כבד עוף בגריל. ואת האמת שזה נשמע לי משמין מדי גם כי אני יודעת שיש בחלקים האלה אחוז מאוד גבוה של שומן. האם מה שהוא המליץ זה סביר או שישנה אפשרות שאחליף את החלבון היומי שלי במשהו אחר פחות משמין?
אשמח לתגובות זה מאוד חשוב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התזונה שלך דלה בקלוריות מאוד, וגם במוצרי מזון כמו: מוצרי חלב, פירות, דגים, קטניות. עוף הוא צורת החלבון הרזה ביותר שאפשר לאכול כמעט, אך האם זו הסיבה שהרופא המליץ לך לאכול עוף? או אולי מפאת חוסר בברזל, שאז לא זו ההמלצה האולטימטיבית. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית שתתאים לך את התזונה.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים