עזרה בבקשה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה!!!
    חסויה
    27/04/2008

אני בת 13 גובה 162 משקל 53 כולם אומרים לי שאני לא צריכה לרדת במשקל אבל אני רוצה רק שיהיה לי בטן שטוחה ויש לי טיפה שומן ברגליים ואני רוצה להוריד לפני החופש הגדול לפני שעליתי על המשקל שקלתי 47 וקשראיתי את המשקל התחלתי דיאטה וכל הזמן רק עליתי.
    ביום אני אוכלת:
    בבוקר-סנביץ' עם גבינה וירק
    בצהריים- מנת בשר
    ובין לצהריים לערב אני מנשנשת אפילו שאני לא רעבה.
    בערב- נשנושים...ולפעמים קורנפלקס.

אודה לך מאוד אם תענה לי מהר על ההודעה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה!!!

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

מוניקה קרן
    27/04/2008

שלום לך,

את בגיל שאת גדלה לגובה ביחד עם זה עולה גם המשקל. אין טעם להשוות את משקלך לזה שלפני חצי שנה או יותר, כי סביר להניח שאת גבוהה יותר, לכן סה"כ היחס נשמר.

את במשקל מצוין ואין שום סיבה לרזות. אני ממליצה לך לשמור על תזונה בריאה. לאכול ארוחות מסודרות: בוקר, צהריים, אחה"צ וארוחת ערב. כך להפחית את הנישנושים בין לבין, שאינם מתוך רעב. אפשר וכדאי לקבוע חוק לגבי אכילה רק ליד שולחן, עם צלחת במטבח או בפינת האוכל.
    רצוי לבצע פעילות גופנית על בסיס יומיומי.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!!

חסויה
    27/04/2008

בכל האתרים אני רושמת על בעיות במשקל שלי ואף פעם לא עונים לי אני מודה לך מאוד!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו