דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    גל
    28/03/2015

היי
    שמי גל , בן 22 , גובה 180 , משקל 80 ק"ג
    במשך יותר מחצי שנה אני מתנזר מפחמימות -לרוב אוכל מקס' שתי פרוסות לחם בבוקר ובמשך שאר היום רק בשר וירקות (פעם ב.. כשיוצא אוכל פחממות טובות בצהריים כמו בורגול וכו) .
    לדעתי כמות הקלוריות הנצרכת היא נמוכה .
    הצלחתי להוריד 8 קג בתפריט הזה וכעט מרגיש תקוע (מספר חודשים) על אותו משקל שאני תקוע עליו כבר שנים - 80 ק"ג
    אני אוהב ספורט ועושה בממוצא 2 אימונים בחדכ כושר בשבוע (לא מצליח יותר) 30-50 דק אירובי ורבע שעה משקולות.
    אני שותה הרבה מים ובכלל משתדל לאכול דברים המעודדים חילוף חומרים- חריף, קפה, ירק וכו' ועדיין מרגיש תקוע סביב ה80 ק"ג

אני לא שמן אבל בא לי בטן שטוחה שאף פעם לא הייתה לי
    ומה עוד צריך לעשות חוץ מלאכול פחות ולעשות ספורט?? לא מבין..

תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    01/04/2015

שלום גל,
    רואים שאתה מתאמץ כדי להגיע להשגים. קודם כל כך בחשבון שלא כל גוף יכול להגיע לכל הישג. יש מבנה גוף שלא ניתן לשנות, אבל כמובן ניתן לשפר הרבה. לגבי הפלטו שאתה נמצא בו, לפעמים לוקח הרבה זמן עד שהגוף מאפשר את הירידה במשקל. לא לצרוך פחמימות לאורך זמן זו טעות בעיני. קולגה אמריקאי כתב פעם בספרו ובצדק "שומנים נשרפים אל להבת פחמימות".
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו