טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אני בת 26 וילדתי לפני 3 וחצי חודשים עליתי בהריון כ 30 קל' ועכשיו אין לי מושג איך להוריד. אני בדיאטה מאז ואם להיות כנה לא מקפידה בחודש האחרון כיוון שראיתי שאני ממש לא יורדת אמרו לי להמתין לווסת שלאחר ההריון ואולי אז אתחיל לרדת. אני חושבת שזה שטויות וממש לא יודעת מה לעשות . היו לי תקופות רזות בחיי והיו תקופות שבהן הייתי יותר מלאה אבל אף פעם לא ככה ממש שמנה. אני חייבת לרדת לא מסוגלת לסבול את כל השומנים האלו ואת הבטן השפוכה הזו!!!! אודה לכן /ם אם תוכלו לומר לי איזה תפריט אני צריכה לעשות כיוון שמרוב דובים לא רואים את היער כבר אין לי מושג לאיזה תפריט לגשת ולפי מה לפעול.. אם לא קשה באמת להרכיב לי תפריט מאוזן ומסודר ומהיא הכמות הנדרשת בכל מנה (עניים גדולות בצלחת)אני ממש אודה לעזרה כבר נואשתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש תודה ענבל:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבינה את תסכולך הגדול ואת הקושי בלהתמודד עם השינויים הגופניים שמלווים את ההריון, הלידה ותקופת חופשת הלידה. אז קודם כל נסי להאט. לא עלית 30 ק"ג ביום אחד ולכן גם לרדת אותם יקח זמן ממושך יותר. את יחסית תקופה קצרה לאחר הלידה והגוף עדיין רווי הורמונים ועובר שינויים, כך שזה לא המדד לעתיד.
בכל זאת עודף המשקל שלך גדול וכדאי להוריד ממנו. איני יכולה להמליץ על תפריט בפורום זה גם משום שלא סיפקת די נתונים על עצמך. אני ממליצה לפנות לטיפול אצל דיאטנית באופן מסודר. היא תכיר אותך, תשקול אותך, תבין כמה ירדת מהלידה ומה היה משקלך לפני ההריון, מה סדר היום שלך כעת, מה את אוכלת, האם את עושה פעילות גופנית כלשהי, ויחד אתך תבנה עבורך תפריט מתאים לך אישית.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד