בבקשה דחוףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוףףףףף
    מישהי
    29/04/2008

שלום,
    אני בת 14.5 גובה 156 ושוקלת 80, אני חייבת לירזות וכול הדיאטות שאומרים לי אני לא מצליחה..
    את יכולה לתת לי תפיט יומי שיש בו לפחות 1200 קלוריות ובריא וגם עים אפשר שישביע אותי!
    אני לא מתאפקתצ והוכלת הרבה ממתקים כי אח שלי אוכל לידי או שאמא שלי מביאה לו לידי ...
    את יכולה להביא לי טיפ שאני לא יגע בחטיפים ושוקולדים.!
    בבקשה תעני בדחיפות.
    בתודה אנונימית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דחוףףףףף

הוספת תגובה

• עוד משהו

מישהי
    29/04/2008

אהה.. ויש עלי סימני מתיכה במותניים רגלים וידים עים אני ירזה זה יעבור או בעזרת ספורט תגידי לי משהו אני אנסה הכול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ילדתי

ד''ר רוני חרמון
    30/04/2008

דיאטה זה לא משחר. משקלך גבוה ואת צריכה לעשות החלטות מהר ככול האפשר. אם חשוב לך משקלך את חייבת בשלב ראשון להתנזר ממתקים חייבת לשתות הרבה מים ורק לאחר חודש חודשיים כאשר לא תגעי יותר בממתקים תתחילי בדיאטה מבוקרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

מישהי
    30/04/2008

אני מודה לך מאוד אני יסמח לעדכן אותך בתהליך עים תירצי תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו