טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום מוניקה... אני רוצה מאוד לדעת כמה קלוריות יש בתפריט שלי : בבוקר : כ 30 גרם קורנפלקס ללא סוכר+כוס חלב 1% או שתי פרוסות לחם קל (38 קלוריות לאחת) עם חומוס+חסה צהריים: שתי פרוסות לחם קל (38 קלוריות לאחת) עם חומוס+חסה+מיץ דיאט לפעמים או סלט+ קצת אורז עם ירקות ( משהו כמו כוס וחצי) אחרי ארוחת הצהריים אני אוכלת לפעמים חטיף ( 34 קלוריות) או תפוח...או שזיפים...או מעדן דיאט... בערב : כ 30 גרם קורנפלקס ללא סוכר+כוס חלב 1% או שתי פרוסות לחם קל (38 קלוריות לאחת) עם חומוס+חסה ונקיק הודו יותר מאוחר אני שותה נס קפה עם חלב 1% וקצת סוכר זית או חתיכה מחטיף דיאטתי... אני שותה הרבה מים גם כן :) והולכת כשעה 3-4 פעמים בשבוע אז אני אשמח אם תגידי לי כמה קלוריות יש בתפריט שלי והאם אוכל לרזות דרכו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל, הפורום לא ממש נועד לחישוב קלוריות.. גם קשה ךחשב את התפריט שלך כי את כותבת "לפעמים זה ולפעמים זה"..הינה אתר..שזה בעצם כמו יומן של קלוריות תירשמי מה את אוכלת ויוצגו לך הקלוריות.. miss diet
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, התפריט שלך הוא בערך 950-1000 קלוריות. זה כמובן, לא מדויק לחלוטין. זה בהחלט מוריד במשקל. אני הייתי מוסיפה עוד כ-200 קלוריות לתפריט וזה עדיין יוריד אותך יפה. רחל גרנות
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד