התפריט היומי שלי....כמה קלוריות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפריט היומי שלי....כמה קלוריות...
    סאלי
    03/05/2008

שלום מוניקה...
    אני רוצה מאוד לדעת כמה קלוריות יש בתפריט שלי :
    בבוקר : כ 30 גרם קורנפלקס ללא סוכר+כוס חלב 1% או שתי פרוסות לחם קל (38 קלוריות לאחת) עם חומוס+חסה
    צהריים: שתי פרוסות לחם קל (38 קלוריות לאחת) עם חומוס+חסה+מיץ דיאט לפעמים או סלט+ קצת אורז עם ירקות ( משהו כמו כוס וחצי)
    אחרי ארוחת הצהריים אני אוכלת לפעמים חטיף ( 34 קלוריות) או תפוח...או שזיפים...או מעדן דיאט...
    בערב : כ 30 גרם קורנפלקס ללא סוכר+כוס חלב 1% או שתי פרוסות לחם קל (38 קלוריות לאחת) עם חומוס+חסה ונקיק הודו
    יותר מאוחר אני שותה נס קפה עם חלב 1% וקצת סוכר זית או חתיכה מחטיף דיאטתי...
    אני שותה הרבה מים גם כן :) והולכת כשעה 3-4 פעמים בשבוע
    אז אני אשמח אם תגידי לי כמה קלוריות יש בתפריט שלי והאם אוכל לרזות דרכו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה..

יעל
    03/05/2008

קודם כל, הפורום לא ממש נועד לחישוב קלוריות.. גם קשה ךחשב את התפריט שלך כי את כותבת "לפעמים זה ולפעמים זה"..הינה אתר..שזה בעצם כמו יומן של קלוריות תירשמי מה את אוכלת ויוצגו לך הקלוריות..
    miss diet

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות

רחל גרנות
    03/05/2008

שלום לך,
    התפריט שלך הוא בערך 950-1000 קלוריות. זה כמובן, לא מדויק לחלוטין. זה בהחלט מוריד במשקל. אני הייתי מוסיפה עוד כ-200 קלוריות לתפריט וזה עדיין יוריד אותך יפה.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סאלי

ד''ר רוני חרמון
    04/05/2008

זה ממש אוכל דל בשבילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו