השמנה בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה בפנים
    אבי
    25/09/2015

שלום

אני בן 29 , בריא , שוקל 57 ק"ג , בגובה 167 .
    במהלך השנה וחצי לערך האחרונות , אני מבחין כי הפנים שלי השמינו או התנפחו . אומנם השמנתי מעט ( שלוש ארבע ק"ג ) אך אני די בטוח שזאת לא הסיבה .
    אני לא מדמיין את זה , אני רואה את זה בבירור , ובנוסף חמישה חברים שלי אמרו לי שהשמנתי בפנים .
    בכל אופן אני בתהליך ירידה וחזרה למשקל שלי שהוא 53 ק"ג.

חשוב לי לציין שהנפיחות או ההשמנה ( לא יודע אך להגדיר את זה בדיוק) היא סמטרית ( השמנה / נפיחות בלחיים , ובסנטר).

מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
    מה ניתן לעשות , זה מאוד מפריע לי ופוגע בביטחון שלי
    אשמח לתשובה מפורטת

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה בפנים

הוספת תגובה

• השמנה בפנים

נויה
    26/09/2015

ברגע שתוריד את ה 4 קילו אתה תרד בפנים, דבר ראשון שיורדים במשקל זה בפנים ישר ישימו לב שהפנים רזו ,אחכ שמים לב בגוף וזה כן בגלל ה4 קילו שהעלית הפנים השמינו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה בפנים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    19/10/2015

אבי שלום,
    קשה לדעת דרך פורום למה זה קורה. יתכן שהעליה של 4 ק''ג גם גרמה לשינוי בפנים שלך. אתה יכול קודם כל לרדת קצת ולראות אם המצב חוזר לקדמותו. אם לא, ממליץ שתלך לרופא המשפחה, תסביר לו על התופעה, יתכן ועבקש בדיקות כדי לקבל רמז כלשהו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו