תעזרו לי :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי :(
    טל
    11/05/2008

שלום אני בת 20,הגובה שלי 1.60 והמשקל שלי 55-56.
    אני מאוד לא מרוצה מהמשקל הנוכחי. עד לא מזמן שקלתי 52-53.
    אני אוכלת מאוד מסודר וחוץ משני דברים קטנים שהוספתי לאוכל שלי לא שניתי את התפריט שלי, ובכל זאת אני עולה...אני כבר מיואשת, אני רוצה לחזור למשקל הקודם שלי..מה אני עושה??
    תפריט:
    בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם גבינה 3 אחוז +עגבנייה+ מלפפון+ רבע גמבה+כוס תה עם שתי כפיות סוכר.
    בינייים: רבע גמה+מלפפון
    צהרים: עוף ללא העור\ המבורגר סוייה\פילה דג אמנון עם כפית שמן.+סלט ירקות עם כפית שמן.
    ביניים: יוגורט 0 אחוז עם קינמון
    ערב: כמו בוקר עם תוספת מועטה של טונה במים על הלחם ללא תה.
    ביניים: כוס חלב אחוז 1

היתה תקופה שהתאמנתי 2-3 פעמים בשבוע על הליכון במשך 40-45 דקות ועדיין המשקל לא ז ובעקבות כך אבדה לי המוטיבציה.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי :(

הוספת תגובה

• לטל - לא נורא!

יעל
    11/05/2008

אני 150 (נערה) ושוקלת 55. המשקל הזה הוא מעולה לגובה שלך, ואם את חושבת שאת נראית שמנה, אני ממליצה לך מכל הלב ללכת לפגישה עם רופא, לוודא שאת לא אנרקסית או משהו. במחשבה שניה - אל תלכי לרופא, אני פשוט מאוד היפוכונדרית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טל

ד''ר רוני חרמון
    12/05/2008

את צריכה לאכול קצת פחות קלוריות ליום מהתוצאה שתקבלי ממשקלך כפול 24 כפול 0.9 . חוץ מזה משקלך תקין. בכדי לרדת במשקל את צריכה להוריד את הסוכר והחלב, לשתות 15 כוסות מים ליום ולעשות שלוש פעמים בשבוע הליכה של חמישה ק"מ בשעה אחת. כל זה במשך 3 חודשים ברצף. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו