כולסטרול גבוה והתקפי אכילה בסופי שבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול גבוה והתקפי אכילה בסופי שבוע
    אני
    17/02/2016

שלום רב ! אני בת 62, רזה אם כי רוצה להוריד שני קילו וקשה לי , מתעמלת עם כולסטרול הרע גבוה, 180 . יש לי כמה שאלות: לא כל כך רוצה לקחת סטטינים, נוסטרול כנראה לא עזר לי עד עכשיו אבל התחלתי לשמור קצת יותר לגבי האוכל ואבדוק עוד חודש אם המצב משתפר . הבעיה שלי היא בסופי שבוע, אוכלת כל מה שאסור! הדיאטנית המליצה לי לאכול כל יום משהו קטן שמאוד אוהבת ואולי אמנע מהתקפי אכילה לא נכונים בשישי-שבת. באמצע השבוע אין לי בעיה ולא מתפתית. מה שלא מסתדר לי זאת הארוחת ביניים אחה''צ, בחורף לא אוהבת יוגורטים אז אוכלת בננה ולידה חתיכה קטנה של חלבה שמאוד אוהבת ושותה תה ירוק ללא סוכר (אין לי בעיית סוכר) או לחלופין שני תמרים עם שני אגוזים. האם אפשר שתי עוגיות במקום??? בערך זאת הבעייה שלי ואודה לך לקבל יעוץ. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כולסטרול גבוה והתקפי אכילה בסופי שבוע - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    06/03/2016

אני שלום,
    אם את אוהבת חלבה, חתיכה קטנה הינה פיתרון מצוין כי גם תורמת להורדת הכולסטרול. מאידך חתיכה קטנה לא צריכה להשפיע על המשקל אם את מבצעת במקביל פעילות גופנית מוסדרת.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו