אכילה בזמן דיאטה לעומת שמירה על המשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בזמן דיאטה לעומת שמירה על המשקל
    A
    18/06/2016

שלום,
    רציתי לדעת אם כאשר הגעתי כבר למשקל היעד שלי מותר לאכול דברים שבזמן הדיאטה למטרת הרזיה היו אסורים? או שאני אעלה בחזרה במשקל אם אעשה זאת? אני מתחבטת בשאלה הזאת מאז שהגעתי למשקל שרציתי בגלל הפחד לעלות בחזרה במשקל...

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה תודה

A
    26/06/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה בזמן דיאטה לעומת שמירה על המשקל - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    29/06/2016

אם עברת שינוי תזונתי או של פעילות כדי לרדת במשקל ואת חוזרת להרגלים הישנים כמובן תעלי שוב במשקל. את צריכה לשמר את ההרגלים החדשים ולאפשר לעצמך מדי פעם לאכול משהו שמחוץ למסגרת אבל בצורה מושכלת. חשוב מאוד לשמור על פעילות גופנית באופן קבוע.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה מה זה מדי פעם ובצורה מושכלת

A
    29/06/2016

קודם כל תודה, אבל ברור שלא התכוונתי לחזרה להרגלים הישנים של לפני הדיאטה אלא שממש יש לי פחד אמיתי לגעת או להכניס לפה מה שהיה נחשב אסור בזמן הדיאטה ואם נניח אני שותה סתם לדוגמה כוס שוקו עם סוכר מדי פעם בלי עוגה או משהו ליד אני מתחילה לחשוש או נניח עוגיה אחת בודדת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו