טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, רציתי לדעת אם כאשר הגעתי כבר למשקל היעד שלי מותר לאכול דברים שבזמן הדיאטה למטרת הרזיה היו אסורים? או שאני אעלה בחזרה במשקל אם אעשה זאת? אני מתחבטת בשאלה הזאת מאז שהגעתי למשקל שרציתי בגלל הפחד לעלות בחזרה במשקל...
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם עברת שינוי תזונתי או של פעילות כדי לרדת במשקל ואת חוזרת להרגלים הישנים כמובן תעלי שוב במשקל. את צריכה לשמר את ההרגלים החדשים ולאפשר לעצמך מדי פעם לאכול משהו שמחוץ למסגרת אבל בצורה מושכלת. חשוב מאוד לשמור על פעילות גופנית באופן קבוע. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל תודה, אבל ברור שלא התכוונתי לחזרה להרגלים הישנים של לפני הדיאטה אלא שממש יש לי פחד אמיתי לגעת או להכניס לפה מה שהיה נחשב אסור בזמן הדיאטה ואם נניח אני שותה סתם לדוגמה כוס שוקו עם סוכר מדי פעם בלי עוגה או משהו ליד אני מתחילה לחשוש או נניח עוגיה אחת בודדת...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים