טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 35 גובה 174 משקל 93 היתי לא מעט אצל דיאטניות וכל הזמן אני מרגיש מתוסכל. אני מרגיש שאני אוכל בצורה מבוקרת כל פעם אני מפחית ומוריד דברים מהתפריט שלי ועדיין כל הזמן רק עולה במשקל או במקרה הטוב נשאר במשקל שלי. כבר חמש שנים שאני לא שותה משקאות חמים עם סוכר, בשנה האחרונה הפסקתי עם השתייה המוגזת והפחתתי משמעותית את צריכת המשקאות המתוקים. הפסקתי גם בשנה האחרונה עם כל המאפים למינהם . נכון אני לא עוסק בספורט בצורה מתמדת אבל עדין ההרשה שלי שכל פעם אני מוריד מהתפריט שלי דברים מסויימים שאני יודע שהם גורמים להשמנה ועדיין אין שינוי במשקל. מה עלי לעשות? אני מרגיש ממש מתוסכל מכל העניין ואני רוצה להרגיש טוב עם עצמי מצד אחד להרגיש טוב עם הגוף שלי ומצד שני לא להרגיש שכל הזמן אני מונע מעצמי מאכלים נוספים.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, העניין הוא שלדאוג לפחות הכנסה (פחות אוכל) כאסטרטגיה להורדה במשקל לא מספיק טוב. אתה חייב להגביר גם את ההוצאה (יותר פעילות ). ניתן גם לעשות אבןון מטבולי כגי לדעת בדיוק מה ההוצאה שלך ועל פי זה להתאים טפול מתאים. אתה יכול להכנס לאתר שלי ולקרוא יותר על כך. בברכה, ד"ר נסטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד