השמנת יתר למרות הימנעות ממאכלים שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנת יתר למרות הימנעות ממאכלים שונים
    אמיר
    16/10/2016

שלום
    אני בן 35 גובה 174 משקל 93
    היתי לא מעט אצל דיאטניות וכל הזמן אני מרגיש מתוסכל.
    אני מרגיש שאני אוכל בצורה מבוקרת כל פעם אני מפחית ומוריד דברים מהתפריט שלי ועדיין כל הזמן רק עולה במשקל או במקרה הטוב נשאר במשקל שלי.
    כבר חמש שנים שאני לא שותה משקאות חמים עם סוכר, בשנה האחרונה הפסקתי עם השתייה המוגזת והפחתתי משמעותית את צריכת המשקאות המתוקים.
    הפסקתי גם בשנה האחרונה עם כל המאפים למינהם .
    נכון אני לא עוסק בספורט בצורה מתמדת אבל עדין ההרשה שלי שכל פעם אני מוריד מהתפריט שלי דברים מסויימים שאני יודע שהם גורמים להשמנה ועדיין אין שינוי במשקל.
    מה עלי לעשות?
    אני מרגיש ממש מתוסכל מכל העניין ואני רוצה להרגיש טוב עם עצמי מצד אחד להרגיש טוב עם הגוף שלי ומצד שני לא להרגיש שכל הזמן אני מונע מעצמי מאכלים נוספים.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    18/10/2016

שלום,
    העניין הוא שלדאוג לפחות הכנסה (פחות אוכל) כאסטרטגיה להורדה במשקל לא מספיק טוב. אתה חייב להגביר גם את ההוצאה (יותר פעילות ).
    ניתן גם לעשות אבןון מטבולי כגי לדעת בדיוק מה ההוצאה שלך ועל פי זה להתאים טפול מתאים. אתה יכול להכנס לאתר שלי ולקרוא יותר על כך.
    בברכה,
    ד"ר נסטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו