תזונה נכונה כהרגל נעים ולא כהכרח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה כהרגל נעים ולא כהכרח
    ליאת
    21/08/2017

היי ד"ר,
    מכיר את אלה עם גוף שמן ונפש רזה? זו אני נעים מאוד! כבר מס' שנים שאני נמצאת בהשמנת יתר ולא הצלחתי לעבור את מחסום הירידה של השמונה ק"ג והאמת הייתי בסדר עם זה. מבחינתי אני הכי סקסית בעולם, ומרגישה מעולה עם עצמי מבפנים. עכשיו אני רוצה שההרגשה הפנימית שלי תתבטא גם בחיצוניות שלי. למצוא את האיזון המושלם הזה.
    העניין הוא כזה, אני אוהבת להתעמל. מאוד. התעמלות אינטנסיבית ששורפת לך בשרירים ונוטפת זיעה! זה עושה לי טוב וכשיש לי זמן וחשק אני עושה את זה בכיף!
    אני גם מומחית בנושא האוכל יודעת מה בריא ומה לא, כמויות, שעות וכד'. המקרר שלי מלא באוכל בריא פירות וירקות חלבונים ואפילו קטניות ואגוזים! שנים שהזנחתי את גופי והיה לי נוח עם הזללנות במיוחד בערב, ויותר מזללנות של אוכל, בזללנות חטיפים, עוגות עוגיות you name it. זה הקטע שלי ופחות האוכל והבישולים למרות שגם אותם אני אוהבת אבל מסתפקת בארוחת צהריים נורמלית ובערב בסלט וסנדביץ'. החטיפים והנישנושים גומרים עליי.
    לאחרונה החלטתי שדי, ושאני מסוגלת, הכנסתי שוב את כל המזון הבריא די חזק לבית וגם לילדה שלי. התחלתי שוב לאכול מסודר לפי הספר ולהתעמל כמו שאני אוהבת ובסופר להתעלם ממדפי החטיפים שאני כ"כ אוהבת. העניין הוא שאני מרגישה שאני כל הזמן מתעסקת באוכל וזה מתיש! הארוחות אינן ספונטניות ומורכבות בעיקר מירקות עם מנה קטנה של חלבון ופחמימה.
    אני מלאת מוטיבציה ויודעת שאני יכולה. התחלתי אפילו לעשות מדיטציות בנושא הרזייה ולשמוע משפטי העצמה וכד'. אני רואה שינוי ונהנית אבל התהליך כה ארוך ולא פשוט שלפעמים אני תוהה מתי אצליח להרגיש "נורמלית" ושאוכל לא יעשה לי את זה? איך מוצאים את הכוחות להתמיד ולעבור את המחסום הפסיכולוגי?
    תודה מראש על ההקשבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה נכונה כהרגל

אסנת בירנבאום
    06/09/2017

הי ליאת
    אמנם אני מנהלת פורום אחר "פוד קואצ'ינג",
    אך אני חייבת לציין שהפנייה שלך נגעה בי .
    אני חושבת שאת צריכה להגדיר לעצמך את המטרה שלך!
    להביט קדימה ,לגייס את המשאבים האדירים שלך:
    הידע ,המודעות והמוטיבציה.
    כי כש'רוצה' פוגשת את 'יכולה' ואת 'מוכנה' ,ההצלחה בטוחה.
    ואת כבר בדרך... בהצלחה אסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאת

ד״ר חדוה בן משה
    01/11/2017

תודה על השיתוף המרגש ואני מאחלת לך בהצלחה בדרך שהתחלת. מרגישה את המוטיבציה וההחלטיות וגם את היישום בקניות ובבישול. כמו כל תהליך צריך סבלנות והתמדה. שבחי את עצמך על השינויים והיכולות ועצרי לחשוב איך את מרגישה כשאת אוכלת בריא. אפשרי גם מקום לצופר קטן שאת אוהבת.
    מה שתחשבי זה מה שתרגישי. "זה לא מתיש, כייף לאכול בריא"
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו