לצבור מסת שריר ו להפחיד באחוז השומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצבור מסת שריר ו להפחיד באחוז השומן
    נועשת
    14/02/2007

שלום,
    אני בת 19 והגובה שלי 165לפני בערך חצי שנה שקלית 70 ק"ג מאז ירדתי די הרבה ועכשו אני שוקלת 57 . זה שירדתי זה טוב ובסדר (למרות שירדתי בדרך לא כול כך בריאה) אבל אני רוצה עכשו לצבור יותר מסת שריר כדי שאני אשרוף יותר בישיבה וגם אני רוצה להוריד את אחוז השומן בגוף שלי כדי שיראו את השריירים ואני אראה יותר חטובה אבל אני לא כול כך יודעת מה לאכול בכול דבר יש שומן
    אני יודעת שלחם אסור לאכול למרות שאני מאוד אוהבת , גבינות ומתוקים בוודאי,אז מה לאכול רק ירקות כול הזמן =(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני חושב שקיים אצלך חוסר מודעות

אור הורביץ
    17/02/2007

לדעתי אין לך את ההבנה לגבי התזונה הראויה. בדיאטה אין הדבר שאסור לך לאכול לחמים, גבינות, ואפילו אפילו מתוקים. הכל במידה, עדיף שהמוצרים יהיו רזים יותר, אך אין הדבר שצריך לאכול ירקות ורק ירקות.
    לשם שיפור הכושר אני ממליץ לך לעשות אימוני אירובי (ריצה,הליכה,אופניים) כ-4-5 פעמים בשבוע בנוסף לאימוני משקולות (לא בעצימות גבוהה כל כך) כפעמיים בשבוע.
    השומן לא ירד במהירות, מכיוון שזהו שארית השומן, ולו לוקח זמן רב "להתנדפף"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצבור מסת שריר ולהפחית אחוזי שומן

מוניקה קרן
    18/02/2007

ירדת די הרבה במשקל - כל הכבוד. המשימה שלך כעת היא לשמור על התוצאה. הדרך לעשות זאת היא ע"י אכילה שפויה ופעילות גופנית. לא ציינת האם ואיזו פעילות גופנית את עושה. כדי לשמור על המשקל החדש ועל הכושר הגופני חשוב לבצע פעילות אירובית, כמו הליכה, ריצה, ספינינג וכד'. כדי לפתח מסת שריר את צריכה לעשות תרגילי כח עם משקולות או "שיעורי עיצוב". חשוב לציין שנשים אינן מפתחות מסת שריר בקלות. זה בגלל שיש לנו רק מעט טסטוסטרון (הורמון שאחראי בין השאר "לנפח" שרירים). בקשר לתזונה: אכן מומלץ לאכול ירקות ופירות, אך גם דגנים מלאים, וביניהם לחם, אורז, קינואה, קטניות. אלו פחמימות, שהן הדלק של הגוף שלנו. לפחות חצי מכמות הקלוריות היומית צריכה לבוא מפחמימות. כמו כן מומלץ לצרוך מוצרי חלב רזים (עד 5% שומן) כמו גבינות, יוגורט, חלב מועשר בסידן ואפשר גם גבינה צהובה 9%. דגים הם מקור טוב לחלבון ולחומצות שומן חיוניות. גם שומן הוא לא האויב שלך. יש חומצות שומן חיוניות לגוף שהוא אינו מסוגל לייצר וחשוב שיקבל אותן מן המזון. אפשרויות: שמן זית, אבוקדו, טחינה, אגוזי מלך וכד'.
    דוקא בגלל שירדת בעזרת דיאטת כסאח אני ממליצה שתתיעצי עם דיאטנית להרכבת תפריט אישי עבורך, שיעזור לך לשמור על משקלך החדש ועל בריאותך.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו