שינוי של התפריט היומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי של התפריט היומי
    שלומי כהן
    22/01/2018

שלום רב וצהריים טובים ד"ר חדוה בן משה.
    קודם כל מה שלומך??????אני בסדר גמור..

רציתי לשאול ולהגיד כמה דברים...לגבי התפריט היומי-התפריט הנוכחי..

קודם כל רציתי לשאול ולהגיד שבתפריט היומי שלי כמות הפירות היומית היא 2-3..אי אוכל ירקות בכל ארוחה(כי מומלץ להרבות באכילת ירקות בניגוד לסוכר הפירות) ו-3 פירות טריים בכל יום
    אין אצלי 3-4 פירות טריים כמו שכתבת למישהי ששאלה אותך...
    אצלי זה רק בין 2-3 פירות בכל יום..
    זה נחשב תיקן ובסדר לאכול 2-3 פירות בכל יום????אצלי אין 4...רק 2-3..

2) דבר שני אני אוכל כל יום 5-6 ארוחות ביום כל יום ממש מקפיד על זה ואוהב את זה ואת התזונה שלנו...אני בנאדם שלקחתי את התזונה הזאת כדרך חיים....וזה משהו שלא כ"כ מבינים אותי בבית...
    אני מאוד מקפיד עליה ואוהב אותה ומתחבר אלייה....

בכל מקרה....אני גם עם צריכת פחמימות יומית של 50%-60% וצורך בעיקר לאורך היום פחמימות מורכבות(וגם פשוטות) אך בעיקר מורכבות.....

עכשיו רציתי לשאול כתבת פה למישהי שאחרי ההבנה של התפריט היומי גם אפשר גם לזרז את התפריט.....ורציתי לשאול אני גם הבנתי את התפריט היומי שלי שעלפיו אני חי......ובכל זאת...האם כדאי לי לשנות את התפריט יומי או שכדאי לי להישאר ולהמשיך עם התפריט של 5-6 ארוחות יומיות......וזה בעיקר פחמימות מורכבות שאני צורך במשך היום....אומנם קצת מעייף לאכול 5-6 ארוחות כל יום,עייף,מייגע ומתיש להגיע כל יום ללפחות 50% פחמימות אך זה אפשרי!!!!!!אבל התפריט היומי מאוד מובן וברור על כל צדדיו לאורך,לרוחב ,למעלה,ולמטה...חחח....אז האם כדאי לי לשנות את התפריט היומי או להישאר איתו??

מקווה שהבנת את שתי השאלות שלי...

(כמות פירות יומית והתפריט הנוכחי)

שיהיה המשך יום טוב

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי של התפריט היומי

הוספת תגובה

• שלום שלומי

ד״ר חדוה בן משה
    25/01/2018

מומלץ 2-4 פירות. פשוט יש פירות שנחשבים שניים כמו בננה אז בסדר לומר גם 4 פירות.
    אין צורך שתשנה את התפריט הבריא שלך. אמרתי לשואלת שאפשר לשנות כאשר לא יורדים במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו