להוריד במשקל אחרי הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להוריד במשקל אחרי הלידה
    ג'ני
    25/05/2008

שלום שמי ג'ני
    אני 4 וחצי חודשים אחרי הלידה. לפני הלידה הייתי 76 ק"ג גובה 168 ס"מ ואני בת 26 עליתי 16 ק"ג וחזרתי לעצמי בזכות ההנקה....כרגע 76 ק"ג
    אני מפסיקה להניק השבוע....
    ומאוד רוצה לרזות עוד בערך 6/10 ק"ג....
    מה מומלץ לאכול.. אני באופן ככלי בריאה פרט לדלקת פרקים שהתגלתה אצלי אחרי הלידה. אני לא יכולה לעשות פעילות ספורטיבית כי הברכיים כואבות לי וגם כפות הרגליים...
    איזה תזונה אתה ממליצ/ה לי ממה כדי לאכול בבוקר בצהריים ובערב... אני מאוד אוהבת סלט ירקות זה אני מאמינה טוב לאכול בערב.. אני גם מאוד אוהבת מתוקים איך אפשר לשלב אותם בדיאטה...
    כמה קלוריות מומלץ לאכול ביום. אני אוכלת בד"כ יוגורטים 1.5% שומן גבינות לא יותר מ- 5%
    תודה ג'ני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להוריד במשקל אחרי הלידה

הוספת תגובה

• תשובה...

יעל
    25/05/2008

הינה כמה הצעות שמקווה יעזרו לך:
    * לאכול לפחות 5 מנות ירק, 2 מנות פרי ביום.
    *לפחות 10 כוסות מים ביום!
    *גבינות עד 5% יוגורטים עד 3%.
    *להימנע מאוכל מטוגן, אלא אם זה מטוגן עם ספריי שמן/מחבת טפלון.
    *לאכול כל יום סלט ירקות.
    *להימנע ממשקאות דיאט(מומתקים.)
    *להגביל את הצריכה של המתוקים.

הינה דוגמאות למה אפשר לאכול במשך היום..(כל מתוק!!!)
    *בוקר: קורנפלקס עם חלב/יוגורט עם גרנולה או דגנים/ 2 פרוסות לחם עם ממרח+ירקות/חביתה מטוגנת עם ספריי שמן או במחבת טפלון וכו'..
    *ביניים: פרי/יוגורט/כריך מלחם קל וממרח.
    *צהריים: מרק ירקות/סלט ירקות+מנה בשרים/דג+תוספת(כגון תפוח-אדמה/בטטה/אורז/כוסמת וכו'..)
    *ביניים: פרי/יוגורט/כריך מלחם קל/ 2 עוגיות עם קפה/ חטיף שוקולד(כגון מקופלת) עד 100 קל'.
    *ערב: חביתה/יוגורט/סלט ירקות(אפשר להוסיף טונה/תירס/בולגרית וכו'...)/כריך מלחם קל/טוסט מגבינה בולגרית 3% או גבינה צהובה לייט וכו'...
    *לילה: פרי/יוגורט...

*את יכולה לאכול משו מתוק בתור ארוחת ביניים בתנאי שזה מספק אותך,עדיף שלא יעלה על 100 קל'.
    *מומלץ לאכול דג 2-3 בשבוע, ומנה בשרית כל יום.
    *יוגורטים וגבינות ומוצרי חלב מומלצים.
    *עשי ספורט 3-4 פעמים בשבוע.
    *הליכות של 45 דק' יראו תוצאות..ועוד...

*מקווה שעזרתי..=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה (:

ג'ני
    25/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ג'ני

ד''ר רוני חרמון
    26/05/2008

אני שמח שהצלחת לחזור לעצמח, אני בטוח שההנקה נתנה לך מוטיבציה אבל דעי שאין כל קשר בין הנקה וירידה במשקל. בכדי להמשיך ולרדת במשקל את צריכה לאכול קצת פחות קלוריות ליום מהתוצאה שתקבלי בחישוב של משקל גופך כפול 24 כפול 0.9 . מתוקים רצוי לא לשלב בתפריט אבל אם כן הם צריכים להלקח בחשבון בחישוב הקלורי היומי. כן סלט טוב לאכול בערב ..... בצהריים ובבוקר תמיד טוב לאכול סלט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו