קלוריות ליום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות ליום!
    נועה
    29/05/2008

שלום,
    הגובה שלי הוא1.63 והמשקל 55..זה תקין?!
    הבעיה שלי היא לא במראה כי אני נראית רזה וחטובה..פעם הייתי עושה יותר הליכות, כמעט כל יום, היום בגלל שהסדר יום שלי לא מסתדר עם ההליכות..אני עושה 4 פעמים בשבוע עיצוב וחיטוב בסטודיו סי.
    הקלוריות שאני אוכלת ביום הן בסביבות 500-700 קל' ליום..ימים שאני משתדלת לאכול יותר אזאני מגיעה אולי ל900 קלוריות, אני פוחדת לאכול פחמימות, כי אני פוחדת שאני אשמין מהן וגם פוחדת לאכול יותר קלוריות, גם כדי לא להשמין. ואמרו לי שאם אני אצרוך פחות מידי קלוריות, הגוף יכנס למגננה ויקרה דווקא ההפך! לפני תקופה מסוימת הייתי צורכת יותר קלוריות ליום וגם אוכלת פחמימות וחלבונים..עדיין בתזונה נכונה, אבל הייתי אוכלת נורמלי ולא הייתי משמינה! היום, הגעתי למצב שאני פוחדת לאכול כל דבר , כדי שאני לא אשמין! וזה משגע!!! אני כבר לא יודעת מה לעשות.
    אני רוצה לרזות בסביבות קילו או שניים ולא מצליחה..אז אמרו לי שאני צריכה לאכול יותר..אבל אני פוחדת שאם אני אוכל יותר..בגלל שאני עכשיו רגילה לכמות קטנה של קלוריות..אני אשמין!!!
    מה אני יכולה לעשות?!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות ליום!

הוספת תגובה

• קלוריות ליום

מוניקה קרן
    29/05/2008

שלום נועה,

המשקל שלך מצוין. לא ברור מדוע את רוצה לרזות.
    את אוכלת מעט מדי קלוריותומרעיבה את הגוף שלך באופן תמידי.
    עלייך לפנות ליעוץ וטיפול תזונתי בכדי לעלות בהדרגה את צריכת הקלוריות היומית שלך (לא יגרום להשמנה) ולגוון את המזון שאת אוכלת. במקביל כדאי לקבל עזרה גם בנושא שיפור דימוי הגוף.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו