רוצה לחזור ליהנות מהאוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לחזור ליהנות מהאוכל
    מרב
    18/12/2018

אני לא מכירה את עצמי לא בדיאטה, תמיד סופרת קלוריות ומודדת כמויות. הצלחתי להבין שזו אובססיה שאני צריכה להיפטר ממנה ואני באמת עובדת על זה ומנסה להשתחרר, אבל אני עדיין לא מצליחה ליהנות מאוכל כמו שאנשים אחרים נהנים, וגם אני רוצה... איך עושים את המעבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לחזור ליהנות מהאוכל

הוספת תגובה

• מרב יקרה

טליה לביא
    18/12/2018

הכותרת שנתת לשאלה משקפת המון. לא כתבת נמאס לי מדיאטות, לא כתבת איך להשתחרר מהאובססיה של ספירת הקלוריות ...כתבת איך לחזור להינות מאוכל. וזה נפלא, כי לדעת ממה אני רוצה להשתחרר זה חשוב, אבל לדעת מה אני רוצה לחוות ולאן אני רוצה להגיע חשוב שבעתיים.
    ושאלת גם איך עושים את המעבר. אז, זה לא מעבר, זו דרך. זה תהליך. לעשות שינוי בראש, בכל מערכת היחסים עם אוכל.
    אני מניחה שאולי מלבד אובססית הקלוריות יש גם מחשבות על מאכלים מותרים ואסורים, יש שיפוטיות אולי כלפי הרצונות והצרכים.
    אני מניחה....
    השלב הראשון בדרך החדשה שלך הוא לנסות להרשות לעצמך הכל. להפסיק לקטלג את האוכל לפי משמין מרזה מותר אסור.
    ומתוך המבחר, השפע, החופש, להתחיל לבחור בהתאם למה שנכון לך.
    לפעמים זה מאתגר מאד לעשות זאת באופן עצמאי ולכן אני מקווה שזה לא ירגיש לך שיווקי אם אכתוב לך פשוט...בואי...אני מזמינה אותך.
    יום נפלא
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו