טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא מכירה את עצמי לא בדיאטה, תמיד סופרת קלוריות ומודדת כמויות. הצלחתי להבין שזו אובססיה שאני צריכה להיפטר ממנה ואני באמת עובדת על זה ומנסה להשתחרר, אבל אני עדיין לא מצליחה ליהנות מאוכל כמו שאנשים אחרים נהנים, וגם אני רוצה... איך עושים את המעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכותרת שנתת לשאלה משקפת המון. לא כתבת נמאס לי מדיאטות, לא כתבת איך להשתחרר מהאובססיה של ספירת הקלוריות ...כתבת איך לחזור להינות מאוכל. וזה נפלא, כי לדעת ממה אני רוצה להשתחרר זה חשוב, אבל לדעת מה אני רוצה לחוות ולאן אני רוצה להגיע חשוב שבעתיים. ושאלת גם איך עושים את המעבר. אז, זה לא מעבר, זו דרך. זה תהליך. לעשות שינוי בראש, בכל מערכת היחסים עם אוכל. אני מניחה שאולי מלבד אובססית הקלוריות יש גם מחשבות על מאכלים מותרים ואסורים, יש שיפוטיות אולי כלפי הרצונות והצרכים. אני מניחה.... השלב הראשון בדרך החדשה שלך הוא לנסות להרשות לעצמך הכל. להפסיק לקטלג את האוכל לפי משמין מרזה מותר אסור. ומתוך המבחר, השפע, החופש, להתחיל לבחור בהתאם למה שנכון לך. לפעמים זה מאתגר מאד לעשות זאת באופן עצמאי ולכן אני מקווה שזה לא ירגיש לך שיווקי אם אכתוב לך פשוט...בואי...אני מזמינה אותך. יום נפלא טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד