טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סטודנטית, לומדת כמעט כל יום בין 10 ל-6 בערב, אני מנסה להכין לעצמי סנדוויצי'ים, אבל לא תמיד מספיק וגם אין לי זמן להביא ארוחה אמיתית מוכנה מהבית ולאכול אותה שם. רוב מה שיש לאכול בקמפוס מאוד משמין וגם זה יקר, ככה שאני מוציאה המון כסף על אוכל שאני יודעת שהוא לא טוב בכמויות גדולות. יש לך פתרון יצירתי בשבילי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי איילת, לקנות אוכל באופן יומיומי זה בהחלט הוצאה עצומה במצטבר. בימים שאת לא מספיקה להכין כריך, לא צריך לחפש יצירתיות יתרה. אפשר לקחת קוטג' עם פריכיות או קרקרים וירק זמין שלא צריך לחתוך כמו עגבניות שרי וכד'. זה פחות משביע מכריך או קופסא של אוכל אבל זה הכי מהר. גם יוגורט וגרנולה יכולים להיות נגישים וטובים, ויש גם יוגורט עם מכסה המכיל גרנולה, כך שזה עוד יותר פשוט. לארוחת צהרים נסי להכין לך פיתה. זה הרבה יותר משביע מכריך, וגם לפיתה אפשר להכניס ירקות בנוסף, כך שהיא יכולה להיות ארוחה שלמה גם מבחינת שובע וגם מבחינה תזונתית. עדיפה פיתה מחיטה מלאה כמובן. אוכל מבושל אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא מנות בקופסאות, כך שבבוקר את רק צריכה לשלוף קופסא מהמקפיא, היא תפשיר במהלך היום, ואם יש איפה לחמם, מה טוב. אבל הכי טוב זה להשתדל למצוא את הזמן עבור עצמך, ו"להשתמש" בפתרונות המהירים כאופציה ב' רק כשלא מתאפשר. ובכלל, בקשת יצירתיות...אני משוכנעת שאת יכולה למצוא רעיונות אחרים, טובים יותר אפילו עבור עצמך. ערכי לך רשימה של אפשרויות, ובחרי מתוך הרשימה שלך בכל יום את מה שמתאים ואפשרי. יום טוב טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד