טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הרופא חושד שיש לי סכרת הריון (שבוע 33, מאחר שהיקף הבטן של התינוקת גדול בשבועיים). הוא שלח אותי לבצע בדיקת העמסה של 100, אך אינני מצליחה לשתות את הסוכר עקב בחילות והקאות (גם את ה-50 לא הצלחתי). האם קיימת בדיקה חליפית שניתן לעשות? או כל דרך אחרת על מנת לברר מה מצבי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבחנה של סוכרת הריונית מתבצעת כפי שציינת בהעמסה של סוכר. זה באמת מעורר בחילה, אני יכולה להבין, וגם זוכרת מנסיוני :) נסי לשים את הסוכר בתה עם לימון ולשתות לאט לאט. אולי רק עם לימון ולשתות בקשית. לגבי דרך אחרת לאבחן, עדיף להיוועץ ברופא. לפעמים האבחנה פחות חיונית ויותר חשוב לדעת כיצד לאזן את רמות הסוכר בדם בשבועות שנותרו עד ללידה. אולי לברר היכן אפשר לקבל מכשיר לניטור רמת סוכר בדם באמצעות דקירה קטנה. תוכלי לבדוק את עצמך לפני אוכל ושעה ושעתיים לאח האכילה. זו לא דרך לאבחן אבל זה אמצעי שיכול לתמוך בך במטרה לאזן את הסוכר בדם. המשך הריון נעים טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד